• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Chimen negru, Nigella

Descoperă frumusețea și versatilitatea semințelor de Chimen negru, Nigella în magazinul nostru online. Oferim trei specii remarcabile: chimen negru, domnișoară în ceață și floarea de fenicul galben. Semințele pe care le vindem sunt de cea mai înaltă calitate și prezintă rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la producători renumiți.

Chimenul negru (Nigella sativa) nu este doar o plantă aromatică, ci și un condiment excepțional. Semințele sale savuroase, care împărtășesc un profil de aromă cu nucșoara, sunt perfecte pentru a îmbogăți produsele de patiserie și diverse alte feluri de mâncare. În plus, puteți cultiva muguri din aceste semințe pentru un gustos și nutritiv snack. Recunoscut pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, chimenul negru a demonstrat proprietăți antifungice, antibacteriene, antivirale și anticanceroase. Este de asemenea cunoscut că îmbunătățește starea pielii și a părului și oferă un relief semnificativ pentru cei care suferă de astm și alergii.

Domnișoara în ceață este o plantă ornamentală fermecătoare, perfectă pentru a îmbunătăți orice pat de flori de vară. Această plantă cu creștere redusă produce flori în nuanțe de alb, roz sau albastru, care în cele din urmă cedează locul unor capsule de fruct decorative pe măsură ce vara se apropie de sfârșit. Ușor de cultivat, domnișoara în ceață este ideală pentru aranjamentele de flori proaspete și uscate și este o alegere excelentă pentru grădinari de toate nivelurile de experiență.

Să nu fie eclipsată, floarea de fenicul galben este o altă plantă ornamentală excelentă. Ea produce flori galbene vibrante care în cele din urmă se dezvoltă în capsule de fruct, asigurându-și astfel apelul decorativ până târziu în toamnă. Este, de asemenea, o candidată perfectă pentru aranjamente de flori uscate.

Nu ratați ocazia de a aduce aceste frumoase și benefice specii de Chimen negru, Nigella în grădina dvs. Comandați acum pentru a vă bucura de numeroasele lor avantaje!