• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Despre Noi

GardenSeedsMarket -este magazinul care vă oferă cele mai valoroase, mai proaspete și mai verificate semințe atât dvs, cât și zecilor de mii de clienți din întreaga lume.

Toate semințele pe care le vindem sunt supuse unui control de calitate pe mai multe nivele și numai după aceea sunt ambalate și expediate cu grijă. Produsele noastre au primit numeroase certificate de recunoaștere și respectă cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Angajații noștri sunt grădinari experimentați, care sunt mai mult decât fericiți să vă răspundă la orice întrebare.

De unde vin semințele noastre?

Toate semințele vândute în magazinul nostru provin de la cei mai buni producători din întreaga Uniune Europeană. Datorită unei colaborări de lungă durată cu aceștia, am reușit să dezvoltăm cele mai adecvate condiții de depozitare și expediere, garantându-vă că veți primi întotdeauna loturi de semințe proaspete și atent testate. Excluderea intermediarilor din întregul proces, nu numai că face posibilă evitarea trimiterii unor semințe depășite, care ar fi putut fi expuse prea mult pe un raft de depozit, dar și pentru că asigură cel mai atractiv preț pentru produsele noastre de cea mai bună calitate.

Procesul de control al calității

Toate semințele noastre trec printr-un proces de control al calității în patru etape:

ETAPA UNU începe cu o selecție atentă a furnizorilor. În cazul producătorilor străini, noi controlăm calitatea culturilor acestora în fiecare etapă a dezvoltării plantelor: când germinează, în timpul înfloririi și când încep să se coacă fructele (semințele). Pentru acest stadiu de creștere, cel mai important este să fie asigurată o distanțare corespunzătoare a plantelor. Numai așa se pot obține caracteristicile morfologice dorite pentru fiecare specie sau varietate, cum ar fi culoarea, înălțimea, forma, etc.

ETAPA DOI cuprinde teste de verificare în condiții de laborator. Avem echipamente performante, manevrate de profesioniști cu o înaltă calificare. Efectuăm anual peste 30 000 de verificări de calitate pentru funizorii noștri. Semințele care nu îndeplinesc cerințele noastre sunt supuse unor procese tehnologice de rafinare, inclusiv uscarea, curățarea, modernizarea și apoi sunt testate din nou.

ETAPA TREISemințele sunt însămânțate pe anumite parcele de control. În acest fel, obținem informații valoroase și exacte cu privire la germinarea lor, care trebuie să fie corespunzătoare. Simultan, în această etapă se verifică și identitatea varietală a respectivei specii.

ETAPA PATRU se desfășoară în depozitele noastre și constă în eliminarea semințelor depozitate prea mult timp pe rafturile noastre și înlocuirea acestora cu loturi noi. Fiecare pachet este ștampilat cu un număr unic de lot și, de asemenea este etichetat. Toate cele patru etape combinate ne permit să afirmăm cu încredere că semințele pe care le livrăm respectă cele mai înalte standarde și că au trecut cu succes toate etapele de control pentru a fi livrate.

Semințele pe care le vindem se bucură de o largă recunoaștere internațională pentru calitatea lor și au câștigat mai multe premii, medalii de aur și distincții. Firma noastră din Polonia, Lumea Florilor, a primit mai multe distincții pentru abordarea sa inovatoare.

Printre aceste premii sunt: INOVAȚIA TOP (iunie 2015), medalia de aur la târgul internațional POZNAN (2015), LEADERUL CALITĂȚII CONSUMATORULUI (2014), FERMIERUL ANULUI (2014).

În plus, timp de doi ani consecutiv, am obținut certificatul "IDEAL BUSINESS".

Germinaţie

Ne angajăm să vindem numai semințe de cea mai înaltă calitate. În condițiile eforturilor noastre constante, vă rugăm totuși să rețineți că plantele sunt organisme vii, iar germinarea și creșterea lor depind de mulți factori, cum ar fi temperatura, tipul de sol, umiditatea și frecvența cu care sunt udate, timpul și condițiile de însămânțare, utilizarea îngrășămintelor și a agenților de protecție a plantelor (pesticide), precum și a condițiilor meteorologice și climatice. Noi oferim tot sprijinul împărtășind cu dvs toate informațiile necesare despre însămânțarea corectă, despre creșterea plantei, etc. Cu toate acestea, nu ne putem asuma nici o responsabilitate pentru plantele care poate că nu au fost cultivate în condiții adecvate speciei respective.