• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de levănțică

Semănarea semințelor de levănțică este o metodă sigură de a umple grădina cu un parfum aromatic și o notă de eleganță violetă. În magazinul nostru, suntem mândri să oferim două varietăți ale acestei plante multifuncționale: levănțica obișnuită, cunoscută și sub numele de levănțică cu frunze înguste, și levănțica spaniolă. Puteți fi siguri că toate semințele de levănțică din colecția noastră îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și au rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la producători de renume.

Levănțica oferă o multitudine de utilizări care depășesc atractivitatea sa estetică. Această plantă perenă este perfectă pentru paturile de flori, înflorind în lunile de vară și începutul toamnei. Nu numai că va îmbunătăți frumusețea grădinii dvs., dar este și o plantă meliferă, atrăgând polenizatorii cu aroma sa înnebunitoare. Pentru o creștere optimă, levănțica se dezvoltă cel mai bine în locații însorite, adăpostite de vânt, cu sol bine drenat și fertil, și beneficiază de tăieri regulate. Dincolo de farmecul său vizual, levănțica este foarte apreciată pentru florile sale tăiate, care pot fi folosite atât în aranjamente florale proaspete, cât și uscate, adăugând o atingere delicată oricărui buchet. Levănțica uscată servește, de asemenea, ca un improspătător natural pentru garderobă și dulapul de lenjerie, respingând în mod eficient molii de haine.

Levănțica obișnuită nu se limitează doar la a adăuga valoare estetică grădinii dvs.; are și un impact pozitiv asupra stării dvs. de bine. Această plantă versatilă are multiple proprietăți medicinale, precum efectele sale calmante, antiseptice, diastolice și ușor carminative, printre altele. Îmbunătățește chiar și sănătatea pielii, întinerind epiderma și combatând acneea. În plus, adaugă un gust unic la preparatele culinare, asortându-se minunat cu ierburi precum salvie, mărar și cimbru. Atât levănțica obișnuită, cât și cea spaniolă sunt bogate în uleiuri esențiale, cunoscute pentru proprietățile lor calmante și relaxante, și sunt adesea incluse în cosmetice și parfumuri.

Așa că de ce să aștepți? Semănați astăzi semințele de levănțică și adăugați o nouă dimensiune de frumusețe și utilitate grădinii dvs!