• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte monocomponentă

Fertilizatorii cu un singur component oferă o soluție accesibilă și eficientă pentru o gamă largă de deficiențe nutritive în plante. Aceștia sunt deosebit de importanți în timpul pregătirii terenurilor pentru semănat și plantarea copacilor și arbuștilor, în special atunci când este necesar să se ajusteze pH-ul solului sau să se îmbogățească solurile sărace cu macroelemente esențiale.

În magazinul nostru online, oferim o selecție extinsă a celor mai buni fertilizatori cu un singur component, disponibili în saci de diferite dimensiuni, de la 2 până la 25 de kg. Ofertele noastre includ nitrat de potasiu, un îngrășământ versatil de azot-potasiu conceput pentru a corecta deficiențele acestor două elemente esențiale, responsabile pentru o creștere sănătoasă a plantelor și o producție optimă a culturilor.

Pentru legumele care necesită cantități mari de azot, recomandăm nitrochalk, care furnizează azot ușor disponibil sub formă de nitrați și amoniu, îmbogățit cu calciu și magneziu valoroase. Adăugați dolomit măcinat pentru a îmbunătăți calitatea solului și a crește rezistența plantelor, în special în solurile acide care lipsesc de calciu și magneziu. Gama noastră include, de asemenea, uree granulată și îngrășământul concentrat de amoniu-fosfor-potasiu foarte apreciat de fermierii profesioniști pentru rolul său în îmbunătățirea absorbției apei și a nutrienților din sol, ceea ce duce la o creștere bogată.

Ne angajăm să oferim doar cea mai înaltă calitate a îngrășămintelor noastre, provenite de la producători de renume cu o excelentă reputație pe piața profesională a îngrășămintelor, cum ar fi Florovit, Planta și Ogród-Start. Experimentați prețurile competitive și comoditatea cumpărăturilor online cu noi. Descoperiți gama noastră extinsă de produse și vedeți cât de eficientă poate fi cumpărătura online pentru toate nevoile dvs. de îngrijire a plantelor. Sunteți cordial invitați să explorați magazinul nostru și să vă bucurați de o experiență de cumpărături productivă.

39.71 leu