• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Plante la Ghiveci

Dacă visezi la o casă, un balcon sau o terasă plină de plante, ar trebui să alegi Semințe de Plante la Ghiveci. Acestea îți permit să crești specii și varietăți de plante dorite acasă și îți vor aduce multă satisfacție. Oferim atât plante populare, precum floarea soarelui, coleus, trompete ale diavolului și ale îngerilor, primule, cactuși, petunii sau begonii, cât și plante mai puțin obișnuite, precum plantele de mătase, perișoarele de sticlă, arborii de căpșuni, la revedere la primăvară sau pasiunea. Descrierile scurte ale plantelor te vor ajuta să alegi specia perfectă pentru casa și grădina ta. Toate semințele disponibile în magazinul nostru sunt de înaltă calitate și au o bună capacitate de germinare, deoarece provin doar de la producători renumiți.

Recomandăm în mod deosebit semințele arborelui de căpșuni (Arbutus unedo), din care vor crește plante extrem de decorative, care vor atrage toți iubitorii de specii de plante neobișnuite. Dar această plantă are mai mult de oferit! Produce fructe portocaliu-roșiatice, rotunde, care sunt comestibile. Ele seamănă ușor cu căpșunile, de unde și numele plantei, dar au un gust complet diferit. Veți găsi și ceva pentru animalul tău de companie în oferta noastră. Vindem semințe de iarbă pentru pisici, bogate în nutrienți. Această plantă ușor de cultivat îmbunătățește digestia și îmbogățește dieta pisicii tale cu minerale valoroase.

Majoritatea plantelor la ghiveci disponibile în magazinul nostru pot fi plasate în aer liber în timpul verii. Ele vor decora interioarele casei în perioadele mai reci și vor încânta grădina, balconul sau terasa ta în timpul verii. Nu ezita și alege semințele plantelor la ghiveci preferate! Cultivarea lor îți va aduce multă satisfacție!