• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Accesorii pentru Depozitare Bulbi

Accesoriile pentru plante de bulbi sunt secția, unde iubitorii de grădinărit pot obține instrumente utile, accesorii, ustensile și îngrășăminte profesionale necesare pentru a avea grijă corespunzătoare de becuri, tuberculi și rizomi. Toate produsele oferite aici în magazinul nostru online de grădină ies în evidență cu o calitate excelentă. Cooperăm cu producători de renume și mărci care se bucură de o reputație impecabilă în rândul clienților. Veți găsi produse Agrecol, Biopon, Target, Prosperplast și Greenmill împreună cu alte mărfuri, semnate de alte mărci cunoscute și respectate. Deoarece satisfacția ta este nr. 1 obiectiv, oferim aceste produse la prețuri mai mult decât rezonabile. Doar aruncă o privire la sortimentul nostru!

Dacă încă nu v-ați plantat becurile la granițe, echipați-vă cu un coș de plantare cu becuri rezistent, cu plasă. Magazinul nostru oferă aceste coșuri în diverse dimensiuni. Scopul lor principal este de a proteja plantele împotriva dăunătorilor. Veți găsi cu ușurință produsul, a cărui dimensiune corespunde dimensiunii becurilor și a rizomilor dvs. și a amenajării speciale a grădinii. O plantă funcțională de bulbi sau, dacă preferați uneltele tradiționale, lopata de mână special profilată, va facilita în mod semnificativ plantarea. O gamă largă de instrumente de mână mici, produse de calitate premium, materiale durabile, vor transforma o graniță perenă într-o joacă pentru copii. Nu trebuie să uitați de fertilizarea corespunzătoare - printre accesoriile pentru plantele cu bulbi veți găsi îngrășăminte granulate excelente, care vor îmbunătăți și mai mult vigoarea și calitatea înfloririlor crinii, narciselor, lalelelor, begoniilor, daliei și a altor frumuseți înflorite.

Nu ezitați mai mult - faceți clic și comandați ca toate accesoriile pentru instalațiile Bulb să fie livrate imediat la ușa dvs.!