• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Accesorii pentru Depozitare Bulbi

Accesorii pentru Depozitare Bulbi este categoria în care iubitorii de grădinărit pot găsi unelte esențiale, accesorii, ustensile și îngrășăminte profesionale necesare pentru îngrijirea corectă a bulbilor, tuberculilor și rizomilor. Toate produsele disponibile în magazinul nostru online de grădinărie se remarcă prin calitatea lor excelentă. Colaborăm cu producători și mărci de renume care se bucură de o reputație impecabilă în rândul clienților, inclusiv Agrecol, Biopon, Target, Prosperplast, Greenmill și alte mărci respectate. Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu, motiv pentru care oferim aceste produse la prețuri mai mult decât rezonabile. Luați-vă puțin timp pentru a explora selecția noastră!

Dacă nu ați plantat încă bulbii de-a lungul marginilor, luați în considerare echiparea cu un coș durabil pentru plantarea bulbilor cu plasă. Magazinul nostru oferă aceste coșuri în diferite dimensiuni. Scopul principal al lor este de a proteja plantele de dăunători. Veți găsi cu ușurință un produs al cărui dimensiune corespunde dimensiunii bulbilor și rizomilor dvs. și aranjamentului grădinii. Un plantator de bulbi funcțional sau, dacă preferați unelte tradiționale, o lopată de mână special profilată vă va facilita semnificativ plantarea. O selecție largă de unelte de mână mici, fabricate din materiale de calitate superioară și durabile, va face ca crearea unei borduri perene să pară un joc de copii. Nu uitați de fertilizarea corectă - printre accesoriile pentru depozitare a bulbilor veți găsi îngrășăminte granulate excelente care vor îmbunătăți vigurozitatea și calitatea înfloririi liliacilor, narciselor, lalelelor, begoniilor, dalie și a altor frumuseți înfloritoare.

Nu mai ezitați - faceți clic și comandați acum pentru a avea toate accesoriile pentru depozitare a bulbilor livrate direct la ușa dumneavoastră!

Coș de plantare bulbi - 23 cm - -10%
10.65 leu 11.84 leu
Promoția se încheie
Coș de plantare bulbi - 30 cm - -10%
14.02 leu 15.59 leu
Promoția se încheie
-10%
14.09 leu 15.66 leu
Promoția se încheie
Coș dreptunghiular pentru bulbi de flori - 28 x 25 cm - -10%
14.19 leu 15.76 leu
Promoția se încheie
Floreo - Îngrășământ cu flori cu bulb profesionist Planta - 250 g - -10%
27.74 leu 30.82 leu
Promoția se încheie
Lopată de grădină largă - -10%
37.74 leu 41.93 leu
Promoția se încheie
Lopeata puternica de gradina - -10%
39.56 leu 43.96 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ cu flori cu becuri de sumină cu macro- și micronutrienți - 1 kg - -10%
41.48 leu 46.09 leu
Promoția se încheie