• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Thuja

Fertilizanții pentru Thuja vă permit să asigurați vitalitatea, sănătatea și culoarea vibrantă a copacilor dvs. întotdeauna verzi. Thuja, cunoscută și sub numele de arborele vieții, vine într-o gamă remarcabil de diversificată de soiuri, toate împărtășind o trăsătură comună: nevoi nutriționale specifice care pot fi satisfăcute cu produsele noastre profesionale create pentru acești conifere unice. Magazinul nostru oferă o gamă largă de fertilizanți Thuja de la mărci renumite la prețuri competitive. Descoperiți selecția noastră premium mai jos!

Fertilizantul nostru Target Thuja cu micronutrienți, care previne înroșirea acelor și a solzilor, este disponibil în diferite dimensiuni. Alegeți cea care se potrivește numărului de arbori vieți din grădina dvs. fără a vă face griji că cheltuiți prea mult. Fertilizantul Thuja "100 de zile" de la Florovit este o altă opțiune populară. Acest îngrășământ granulat ușor de utilizat are o formulă specială pentru o eficacitate prelungită. Pentru cei care preferă rezultate imediate, oferim fertilizantul lichid "Zielony Dom" pentru Thuja într-o cană de udare gata de utilizare. Acest îngrășământ de urgență concentrat este ideal pentru revitalizarea arborilor slabi și afectați de boli. Pur și simplu atașați cana de udare la furtunul de grădină și udați plantele pentru a le furniza nutrienții esențiali. Pentru a proteja în continuare copacii voștri întotdeauna verzi, începeți să utilizați Fertilizantul pentru Coniferele de Toamnă Target la sfârșitul verii. Acest produs îmbunătățește rezistența la îngheț și rezistența la frig a arborilor vieți, pregătindu-i pentru iarnă și reducând riscul de îngheț. Descoperiți gama noastră acum!

Vă invităm să răsfoiți selecția din magazinul nostru. Bucurați-vă de cumpărături rapide și convenabile, cu o garanție de satisfacție și profitați de prețurile noastre atractive!