• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Acasa

Magazinul nostru online oferă o gamă largă de accesorii pentru casa ta. Uitați-vă în jur și verificați ce ați putea avea nevoie. Veți găsi produse necesare pentru treburile de zi cu zi și sarcini la prețuri excelente în magazinul nostru.

Organizatoarele practice sunt necesare pentru a menține ordinea și a reduce dezordinea în casa ta. Explorați subcategoria "Coșuri, containere și cutii", unde veți descoperi cutii estetice, coșuri pliabile, containere de depozitare în diferite dimensiuni (cu sau fără capac) și bazine de spălat. Oferim, de asemenea, coșuri de rufe, inclusiv o opțiune de dimensiune XXL. Coșurile de gunoi funcționale sunt esențiale, fie că aveți nevoie de unul pentru bucătărie, baie sau birou. Veți găsi un coș de gunoi care să se potrivească nevoilor dvs., cum ar fi coșul de gunoi Swantje de 10 litri cu capac rotativ și coșul de gunoi Rasmus de 50 litri cu capac basculant. Casetele de scule, tăvile și organizatoarele noastre accesibile și practice, cum ar fi casetele de scule Caliber și casetele de scule Multicase Cargo cu sertare, sunt recomandate în special pentru toți iubitorii de bricolaj. Obiectele mici, cum ar fi șuruburile, cuiele, benzi elastice, accesorii de cusut și de lucru manual, pot fi depozitate în saci speciali disponibili în secțiunea "Pungi cu fermoar reclosabil", care oferă o gamă largă de dimensiuni, de la 40 x 60 mm la 300 x 400 mm. Curățarea și lucrările de construcție pot necesita folosirea sforilor și frânghiilor, și vă garantăm prețuri competitive pentru sfori de bumbac, cânepă, polipropilenă, sfoară de sisal, precum și pentru frânghii și șireturi făcute din alte materiale durabile. Aveți nevoie de o mătură sau de un găleată pentru grădină? Comandați unul din magazinul nostru, unde avem găleți cu capacități cuprinse între 5 și 20 de litri pe stoc. Veți găsi, de asemenea, canistre mari și soluții de curățare, inclusiv geluri antibacteriene, agenți de curățare pentru coșuri de gunoi și substanțe de îndepărtare a negrului de cărbune, în magazinul nostru online. Datorită acestor produse, menținerea ordinii și a curățeniei în locuința dvs. va deveni mult mai ușoară. Nu uitați să verificați secțiunea "Germeni". Dacă vă străduiți să duceți un stil de viață sănătos, nu puteți să ratați germeni bogati în vitamine crescuți în bucătăria dvs. Veți găsi cele mai bune containere pentru germeni în magazinul nostru. În plus, oferim și alte accesorii utile pentru casă, precum plase de țânțari și ecrane antiinsecte, termometre și stații meteorologice, mături și lopăți de cărbune și multe alte produse. Vă încurajăm să explorați subcategoriile noastre. Veți găsi multe soluții practice care vă vor ușura treburile casnice!

Profitati de prețurile competitive la accesorii pentru casă. Investiți în cea mai înaltă calitate și cumpărați online fără a părăsi casa sau a transporta saci de cumpărături grei. Ne preocupăm de confortul dvs. - vedeți singuri cât de mult puteți beneficia de cumpărăturile cu noi!

Mic sprouter - un recipient pentru creșterea germenilor - -40%
14.05 leu 23.41 leu
Promoția se încheie
Sprouter mare - un recipient pentru germeni în creștere - -40%
21.11 leu 35.18 leu
Promoția se încheie
2.65 leu
4.88 leu
5.08 leu
5.76 leu