• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Mini sere

Sunteți un amator de grădinărit, dar producerea de răsaduri pe cont propriu pare să fie dificil de manevrat pentru dvs.? Sau poate aveți experiență cu răsadurile de roșii sau castraveți, dar ar dori să crească plante mai pretențioase din semințe? În ambele cazuri, tot ce ai nevoie te așteaptă în acest departament. Uitați-vă la mini serele noastre!

O mini seră este un recipient proiectat într-un mod care asigură condiții optime de germinare și dezvoltare a puieților și plantelor tinere fragede. Mini seră de bază constă dintr-o tavă adâncă din plastic rezistent și un capac transparent din plastic. Un astfel de recipient poate găzdui circa oale doze sau pelete de turbă. Învelișul garantează căldură și protejează solul de pierderea excesivă a umidității, ceea ce pare a fi cel mai frecvent motiv de eșec în creșterea răsadului. Întreaga cultură poate fi transportată și plasată cu ușurință, de exemplu, pe un prag de fereastră, unde plantele vor primi cantitatea corespunzătoare de lumină solară, dar nu vor fi expuse la curent. Magazinul nostru online oferă mini sere în diverse dimensiuni, vă recomandăm, printre alte produse, mini seră neagră de 47 x 15 cm cu 18 ghivece, disponibilă și în verde, roz, violet și albastru. Ai nevoie de mai mult spațiu? O mini seră cu 30 sau 48 de vase ar putea fi soluția potrivită. De asemenea, avem o mini seră mare, ventilată, pentru cultivatorii mai pretențioși. Asigură o circulație excelentă a aerului, astfel încât cultura nu necesită aerisire suplimentară. Dacă doriți ca containerul dvs. de însămânțare să devină un ornament pentru casă, cumpărați grădina Acasă cu un accent de lemn și o înveliș - mini sera Respana Planter 77 cm vă va oferi spațiu pentru a crea o bordură verde în miniatură. Consultați celelalte oferte speciale - veți găsi cu siguranță ceva care să vă satisfacă nevoile.

Vă recomandăm să comandați mini sere la prețuri speciale. Profitați de ofertele sezoniere, economisiți datorită livrării gratuite și dezvoltați-vă hobby-ul fără limite. Vă invităm cu drag să vizitați magazinul nostru!

40.00 leu