• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Mini sere

Ești un pasionat de grădinărit, dar consideri că producerea de răsaduri proprii este prea dificilă? Sau poate ai experiență cu răsaduri de roșii sau castraveți, dar ai vrea să cultivi plante mai pretențioase din semințe? În ambele cazuri, găsești tot ce ai nevoie în această categorie. Aruncă o privire la selecția noastră de mini-serre!

O mini-seră este un recipient proiectat pentru a oferi condiții optime de germinare și dezvoltare a puilor tineri de plante și a plantelor. O mini-seră tipică constă într-o tava adâncă din plastic rezistent și o capacitate transparentă din plastic. Un astfel de recipient poate găzdui aproximativ o duzină de ghivece sau pastile de turbă. Capacul asigură căldură și protejează solul de pierderea excesivă de umiditate, care este adesea cauza principală a eșecului în creșterea puilor. Întregul sistem este ușor de transportat și poate fi plasat, de exemplu, pe pervazul unei ferestre, unde plantele vor primi cantitatea potrivită de lumină fără a fi expuse curentului de aer. Magazinul nostru online oferă mini-serre în diferite dimensiuni. Printre produsele noastre recomandate se află mini-sera neagră de 47 x 15 cm cu 18 ghivece, disponibilă în verde, roz, mov și albastru. Ai nevoie de mai mult spațiu? Ia în considerare o mini-seră cu 30 sau 48 de ghivece. Oferim, de asemenea, o mini-seră mare și ventilată pentru grădinarii mai experimentați, asigurând o circulație excelentă a aerului și eliminând necesitatea unei ventilații suplimentare. Dacă dorești ca recipientul tău de semănături să servească și ca element decorativ, verifică Grădina de Acasă cu un accent de lemn și o capacitate - mini-sera Respana Planter de 77 cm îți va oferi spațiu pentru a crea o oază de verde la tine acasă. Explorează și alte oferte speciale ale noastre; cu siguranță vei găsi ceva care să îți satisfacă nevoile!

Te încurajăm să profiți de prețurile speciale pentru mini-serre. Profită de ofertele sezoniere și bucură-te de livrarea gratuită în timp ce îți extinzi pasiunea pentru grădinărit fără limite. Te invităm cu drag să ne vizitezi magazinul online!

38.12 leu