• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe pentru Germeni

Avem o ofertă interesantă pentru cei care pun accent pe o alimentație sănătoasă—Semințe pentru Germinare! Aceste mici centrale de energie ar trebui să fie o componentă de bază în dieta fiecăruia, deoarece sunt pline de nutrienți esențiali precum vitamine, minerale și enzime. Magazinul nostru oferă o gamă largă de semințe pentru germinare de la diverse plante, inclusiv grâu, creștină, ovăz, lucernă, broccoli, varză, ridiche, mazăre, linte, floarea-soarelui, fasole mung, soia și rucola. Includeți-le în salate, sandvișuri sau folosiți-le ca garnitură pentru a îmbunătăți mesele.

Oferim, de asemenea, amestecuri specializate de Semințe pentru Germinare adaptate diferitelor nevoi culinare. Fie că preferați arome sărate, mediu sărate sau blânde, avem ceva pentru voi. Amestecul nostru oriental se potrivește perfect cu bucătăria chinezească, în timp ce selecțiile noastre revigorante și rusești oferă beneficii unice pentru sănătate.

Vă întrebați cum să creșteți aceste germeni? Este simplu! Tot ce aveți nevoie sunt semințele, bumbac sau țesătură de celuloză, apă și un recipient. Procesul este atât de simplu încât chiar și copiii îl vor stăpâni rapid. Doar înmuiați semințele în apă, transferați-le pe o suprafață umedă și veți avea germeni comestibili în 8-10 zile. Pentru o experiență și mai ușoară, luați în considerare utilizarea unui dispozitiv specializat de germinare pentru a accelera procesul.

Fiți asigurați, toate Semințele pentru Germinare disponibile în magazinul nostru sunt de cea mai înaltă calitate și au rate excelente de germinare, provenind exclusiv de la producători de renume. Încă sceptic? Alegeți-vă semințele preferate pentru germinare și încercați-le—nu veți fi dezamăgiți!

3.67 leu 6.12 leu
-40%
3.67 leu 6.12 leu
-40%
3.67 leu 6.12 leu
4.61 leu 7.68 leu
4.61 leu 7.68 leu
4.61 leu 7.68 leu
Mic sprouter - un recipient pentru creșterea germenilor - -40%
14.05 leu 23.41 leu