• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Seminte de mac

Ai luat vreodată în considerare cultivarea semințelor de mac? În magazinul nostru de grădinărit, poți găsi două specii ale acestei plante populare - macul comun și macul islandez. Semințele pe care le oferim sunt de înaltă calitate și au o rată excelentă de germinație, deoarece provin exclusiv de la furnizori renumiți. Acest lucru asigură o cultivare de succes, presupunând că se îndeplinesc condițiile adecvate de creștere.

Macul comun crește până la 50 cm înălțime și se mândrește cu flori semi-duble sau duble în nuanțe vibrante de roșu, alb, roz sau mov, înfrumusețându-ți grădina pe tot parcursul verii. Această plantă este o adăugare ideală grădinilor rustice, unde poate înflori alături de alte plante ornamentale cu flori sau ierburi. Nu numai că macul comun este un rezident frumos al grădinii, dar este și perfect pentru aranjamentele cu flori tăiate, îmbunătățind atât împrejurimile casei tale cât și interiorul acesteia. Mai mult, unele varietăți de mac comun sunt utilizate în medicina pe bază de plante. Poate fi semănat alături de macul islandez, care produce flori în nuanțe uimitoare de alb, galben, portocaliu sau roșu. Fie în straturi de flori, fie în vaze (amintește-ți, pentru a prelungi durata de viață a macului tăiat în vază, înmoaie capetele tijelor în apă fierbinte), cu siguranță vor impresiona.

Pentru a înflori, macul necesită condiții specifice de creștere. Preferă solul bogat în humus, bine drenat și locații însorite. Cu toate acestea, chiar și cu puțină cunoaștere în grădinărit, cultivarea macului ar trebui să fie foarte ușoară.