• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кухненски аксесоари

Искате ли да купите кухненски аксесоари на достъпна цена? Не търсете повече от нашия онлайн магазин. Разполагаме с широк диапазон от съществени инструменти и иновативни устройства, които ще подобрят вашето ежедневие. За да ви помогнем да се ориентирате и изберете правилните аксесоари сред това обширно разнообразие, ние сме категоризирали нашите продукти в специфични подкатегории. Разгледайте нашите предложения днес!

Не пропускайте нашата колекция от кухненски аксесоари. Предлагаме инструменти за почистване на плодове, фунии, цитрус преси и премиум, остри кухненски ножове от известната марка Fiskars. Може би се нуждаете от нови чаши, органайзери за прибори или купи? Намерете тези и още много други в нашия онлайн магазин на непобедими цени. Нашата инвентаризация също включва висококачествени тенджери под налягане и дестилатори. Потопете се в нашия асортимент от надеждни, ефективни устройства. И това не е всичко! Вдъхновете се от нашите решения за приготвяне на вкусни ястия и създаване на домашни консерви. Открийте нашите решения за съхранение на храни, включително практични контейнери като "Кутия за торта – Party Butter", сгъваемия 15-литров канистър за вода, 8-литровият пластмасов буркан, перфектен за сухи стоки, и комплекти от очарователни декоративни буркани. Не забравяйте да вземете и нашите здрави капаци за буркани, предлагащи се в разнообразие от дизайни и цветове. За кулинарните ентусиасти, нашата категория кухненски термометри е задължително място за посещение. Предлагаме специализирани термометри за винопроизводство и консервиране. С тези инструменти овладейте изкуството на приготвяне на сладко, мармалад, сок и домашно приготвени алкохолни напитки. И има още много да разгледате в нашия продуктов диапазон!

Пазарувайте кухненски аксесоари от известни марки и се насладете на бърза доставка до дома. Бъдете в течение с нашите специални промоции и се възползвайте от отстъпки за лоялни клиенти. Всичко за вашата кухня, както и други инструменти и артикули за дома и градината, са само на един клик разстояние в нашия онлайн магазин. Пазарувайте лесно онлайн. Удовлетворението е гарантирано!

2.16 лв
3.00 лв
3.24 лв
3.96 лв
4.08 лв
4.20 лв
4.28 лв
4.32 лв
4.54 лв
4.56 лв
4.56 лв