Populär produkt Den här produkten köptes senast för 11 timme sedan.
  • 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Petunia Surfinia - Rubina - lila - violett - 80 frön - Petunia x hybrida pendula

Tidigare pris: 38.82 kr
23.29 kr
Spara: 15.53 kr (40%)
Kampanjen slutar 2024-07-20
Kampanjen slutar
För närvarande är detta det lägsta priset under de senaste 30 dagarna: 23.29 kr
Antal köpare: 380
005793
I lager
+

Scarlet-lila hängande petunia, ofta kallad surfinia, "Rubina" (Petunia x hybrida pendula F2) bländar med kaskader av rubinröda, fascinerande blommor. De tar form av breda tåg med mörkt lila, mjuka kronblad och mörka, nästan svarta rör. Blommor spirer tätt från långa, hängande stjälkar, vilket gör de gröna, äggformade bladen under nästan osynliga. Sådant vattenfall av blommor kan pryda din balkong, terrass eller extern fönsterbrädan och till och med en förhöjd, solig gräns från slutet av maj till de första höstfrostarna.

Den lätt odlade hängande petuniaen växer bäst från plantor. För att producera starka unga växter behöver du suga frön i slutet av vintern eller början av våren i en låda, bricka eller multipot. Frön bör placeras i fuktig, permebalj jord och lätt nedtryckt. Fröplantor kan tunnas när de bildar dig första blad. Det rekommenderas att toppa dem vid denna tidpunkt. Växter transplanteras till målsidan sen på våren, efter de senaste frosten. De behöver minst några timmars solljus varje dag och skydd mot vind, såväl som lätt, bördig, regelbunden vattnig mark. "Rubina" sorten är så prydlig att den bara prydar varje behållare den odlas i. Kombinera den med de gula, vita och rosa "Cascade" petunierna ger ännu mer fantastiska resultat.

Ett paket innehåller 0,01 g skarlet-lila "Rubina" hängande petunia frön. Såldatum och växande guide har skrivits ut på baksidan av paketet.

  • Vikt: 0,01 g
  • Användning: dekorativa i behållare på balkonger, terrasser, fönsterstolar
  • Blomningsperiod: maj - oktober
  • Blommfärg: Scarlet-lila
  • Lövverk: Äggformat
  • Blomstertyp: Trektformad
  • Webbplats: soligt eller delvis skuggigt, skyddat; lätt, bördig, regelbunden vattnig mark


Cirka 80 frön (+/- 20%)

GardenSeedsMarket har varit verksamt på marknaden i mer än tio år och vi har lagt stor vikt vid kvalitet på våra produkter redan från början av vår verksamhet. Under denna tid har vi haft tiotusentals belåtna kunder från runt om i världen. Fröer som säljs av oss genomgår en kvalitetskontroll i flera steg innan de packas noggrant och skickas. Dessa produkter har erhållit många certifikat och de uppfyller de högsta normerna som gäller i Europeiska unionen. Vår personal består av erfarna trädgårdsmästare som svarar gärna på alla dina frågor!

Varifrån kommer våra fröer?

Alla frön som säljs i vår butik kommer från de bästa producenterna i Europeiska unionen. Tack vare många års samarbete har vi utarbetat lämpliga förutsättningar som gör att vi kan alltid sälja färska fröer som har grundligt testats. Genom att utelämna mellanhänder i den hela processen kan vi inte bara undvika gamla leveranser som hade legat på hyllor i varuhus under flera månader, utan det garanterar också att vi får lägsta priser för produkter av högsta kvalitet.

Kvalitetskontrollprocess

Alla frön genomgår en kvalitetskontrollprocess med fyra steg.

DET FÖRSTA STEGET består av ett noggrant urval av producenter samt kontroller av deras odlingar, även utomlands. Växterna kontrolleras inte bara vid början av tillväxt, utan även under blomning och fruktbärande. Det som är viktigt i det skedet är att garantera ett isoleringsavstånd, vilket säkerställer att vi erhåller önskade morfologiska egenskaper hos de olika arterna i framtiden, såsom färg, höjd eller växtsätt.

DET ANDRA STEGET består av mycket noggranna undersökningar under laboratorieförhållanden. Genom användning av utrustning av högsta kvalitet och högkvalificerad personal genomför våra leverantörer över 30 000 kvalitetsanalyser varje år. Om några frön inte uppfyller kraven genomgår de tekniska processer såsom torkning, rengöring, förädling och omtestning.

DET TREDJE STEGET består av att frön sås på testlotter. På så sätt får vi exakta uppgifter om grobarhet som måste ligga på en tillräckligt hög nivå. Samtidigt kontrolleras varje arts sortäkthet i detta skede.

DET FJÄRDE STEGET genomförs i våra lager och består av att frön som redan har förvarats alltför länge slängs och ersätts med färska partier. Varje förpackning markeras med ett partinummer och hållbarhetsdatum.

Alla dessa fyra steg låter oss utan tvivel fastslå att fröer som säljs av oss uppfyller de högsta standarderna och klarar alla möjliga kontroller utan några problem.

Priser och utmärkelser

Fröer som säljs av oss har uppskattats och belönats många gånger. De har fått tiotals guldmedaljer och priser för hög kvalitet och tillämpade innovationer. Några av dem är: TOPPINNOVATION (juni 2015), GULDMEDALJ PÅ DEN INTERNATIONELLA MÄSSAN I POZNAŃ (2015), KVALITETSLEDANDE ENLIGT KONSUMENTER (2014), ODLARE AV 2014.

Dessutom tilldelades vi certifikatet "NÄRINGSLIVETS IDEAL" två år i rad.

Groning

Vi fokuserar på försäljning av utsäde av högsta kvalitet. Växter är dock levande organismer, och deras grobarhet beror på flera faktorer, såsom temperatur, jordtyp, fuktighet och frekvens av vattning, tid för sådd, gödsling, användning av växtskyddsmedel och annan atmosfärisk påverkan. Vi tillhandahåller hjälp med att samla in relevant information om odling, men vi tar inte ansvar för växter om lämpliga förhållanden för aktuella växtarter inte har upprätthållits.