• 700.00 leu Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
  anda perlu membuat tempahan minimum

Pink Fainbow - pilihan pelbagai; China pink - 1100 biji - Dianthus chinensis - benih

Harga lama: 12.16 leu
7.90 leu
Anda menyimpan: 4.26 leu (35%)
Promosi berakhir 2020-09-27
Promosi berakhir
003528
Out of stock

Pemilihan pelbagai warna merah jambu Fainbow (Dianthus chinensis) akan menarik perhatian semua amatur pelari bunga musim panas yang agak tenang, namun menarik. Pemilihan itu termasuk benih kultivar merah jambu fainbow yang paling popular dengan bunga tunggal dan separuh ganda. Tumbuh-tumbuhan ini mencapai ketinggian 10 hingga 30 cm, membentuk bunga yang agak padat dan tegak yang berkembang dari bulan Julai hingga Oktober. Bunga mempunyai diameter 3 - 8 cm dan mengambil warna yang berbeza merah dan merah jambu dengan tanda putih. Mereka biasanya bicolour atau tricolor dan memaparkan titik hiasan dan ranting pada kelopak.

China merah jambu, kerana tumbuhan berbunga ini biasa dipanggil, boleh ditanam sebagai tumbuhan tahunan di sempadan atau di luar bekas. Benih disemai secara langsung pada musim bunga (separuh kedua bulan April) atau ke hotbed sejuk (Mac). Spesies yang ditawarkan di sini lebih suka tanah humus, teliti, tidak terlalu kering di laman web yang cerah. Batang tegak yang berakhir dengan bunga boleh dipotong untuk bunga segar, kerana mereka mengekalkan penampilan mereka dalam pasu penuh air untuk waktu yang cukup lama.

Setiap pakej mengandungi 0.5 g benih pemilihan pelbagai benih. Arahan yang semakin meningkat dan tarikh sow-by dimasukkan dalam maklumat produk.

 • Berat: 0.5 g
 • Ketinggian: 10 - 30 cm
 • Gunakan: hiasan - sempadan, sebagai bunga potong
 • Tempoh berbunga: Julai - Oktober
 • Bentuk pertumbuhan: padat, tegak tompok
 • Warna bunga: merah, merah jambu dengan tanda putih, sering bicolour atau tricolor
 • Bentuk tumbuhan: saka, sering ditanam sebagai tahunan
 • Jenis bunga: tunggal dan separuh ganda
 • Tapak: cerah; tanah lembap, telap, tidak terlalu kering


Kira-kira 1100 biji (+/- 20%)

GardenSeedsMarket - telah berniaga selama lebih dari satu dekad dan dari awal lagi kami telah membuat kualiti produk kami menjadi keutamaan. Sepanjang tahun kami telah menyampaikan barang berkualiti terbaik kepada puluhan ribu pelanggan dari seluruh dunia. Kepuasan mereka membuktikan bahawa kami memilih cara yang betul.

Semua benih yang kami jual adalah tertakluk kepada pemeriksaan kawalan kualiti pelbagai peringkat dan hanya kemudiannya dibungkus dengan teliti dan dihantar. Produk kami telah dianugerahkan pelbagai sijil dan mematuhi piawaian tertinggi Kesatuan Eropah. Pekerja kami adalah tukang kebun yang berpengalaman yang lebih gembira menjawab setiap pertanyaan anda.

Di manakah benih kita datang?

Semua biji yang dijual di kedai kami datang dari pengeluar terbaik dari seluruh Kesatuan Eropah. Terima kasih kepada kerjasama yang panjang dengan mereka, kami dapat membangunkan keadaan menyimpan dan penghantaran yang paling mencukupi, menjamin bahawa anda sentiasa menerima batch biji segar dan teliti yang diuji. Pengecualian orang tengah dari keseluruhan proses bukan sahaja memungkinkan kita untuk mengelakkan penghantaran benih yang sudah lama terlalu lama di rak gudang, tetapi juga memastikan harga yang paling menarik untuk produk berkualiti tinggi.

Proses kawalan kualiti

Semua benih kami mesti lulus proses kawalan kualiti empat peringkat.

Tahap pertama bermula dengan pilihan pemilihan yang teliti. Daripada kita meneruskan mengawal tanaman mereka, pengeluar asing tidak dikecualikan daripada proses kawalan kualiti. Tumbuhan diperiksa pada setiap peringkat perkembangan mereka: apabila mereka mula tumbuh, semasa mekar dan apabila mereka mula menghasilkan buah (biji). Pada peringkat ini perkara yang paling penting adalah untuk memastikan jarak yang betul dari tumbuh-tumbuhan. Terima kasih kerana memperoleh ciri-ciri morfologi yang dikehendaki bagi setiap spesies atau varieti tertentu, seperti warna, ketinggian dan bentuk, dapat dipastikan.

Tahap dua terdiri daripada ujian pengesahan terperinci dalam keadaan makmal. Dengan menggunakan peralatan berkualiti tinggi oleh kakitangan yang berkelayakan, pembekal kami melakukan lebih daripada 30 000 pemeriksaan kualiti setiap tahun. Benih yang tidak memenuhi keperluan kami adalah tertakluk kepada proses penapisan teknologi, termasuk pengeringan, pembersihan, peningkatan dan pengujian lagi.

Peringkat tiga bermula dengan menanam benih dalam plot kawalan terpilih. Dengan cara itu, kita memperoleh maklumat berharga yang tepat mengenai percambahan mereka yang mesti dikekalkan pada tahap yang sesuai. Pada masa yang sama, identiti varieti setiap spesies diperiksa pada peringkat ini.

Peringkat empat berlaku di gudang kami dan terdiri daripada menghapuskan biji-bijian yang telah disimpan terlalu lama di rak kami dan menggantikannya dengan kumpulan baru. Setiap pakej dicap dengan nombor kumpulan yang unik dan juga dengan sow-by-date.

Keempat peringkat yang digabungkan membolehkan kita menyatakan dengan yakin bahawa benih yang kami sampaikan mematuhi piawaian tertinggi dan telah menyelesaikan semua peringkat kawalan yang diperlukan dengan warna terbang.

Hadiah dan anugerah

Benih-benih yang kami jual telah diiktiraf secara meluas untuk kualiti mereka dan telah memenangi banyak anugerah. Benih kami memenangi pingat emas dan perbezaan untuk kualiti tinggi mereka. World of Flowers juga dihormati kerana pendekatan inovatifnya.

Antaranya ialah: INOVASI TOP (Jun 2015), GOLD MEDAL AT THE POZNAN INTERNATIONAL FAIR (2015), PEMIMPIN KUALITI PENGGUNA (2014), PELAWAT TAHUN (2014).

Di samping itu, kami juga telah dianugerahkan sijil "IDEAL BUSINESS" selama dua tahun berturut-turut.

Percambahan

Kami komited untuk menjual hanya benih berkualiti tinggi. Dengan mengambil kira usaha yang kita buat setiap hari, sila juga ambil perhatian bahawa tumbuh-tumbuhan adalah organisma hidup dan percambahan dan pertumbuhan mereka bergantung pada banyak faktor, seperti suhu, jenis tanah, kelembapan dan frekuensi dengan itu disiram, menyemai masa dan keadaan, gunakan baja dan agen perlindungan tumbuhan (racun perosak), serta keadaan cuaca dan iklim. Kami menyediakan bantuan dengan berkongsi maklumat penyebaran dan perkembangan yang tepat dan terkini, namun, kita tidak boleh bertanggungjawab terhadap tumbuhan yang tidak ditanam dalam keadaan sesuai untuk spesies tertentu.