Bakul dobi

Baskets dobi membolehkan anda mengekalkan urutan sempurna di bilik mandi. Kami menawarkan kedua-dua bakul yang lebih kecil yang sesuai untuk bilik-bilik kecil yang tidak menduduki banyak ruang dan saiz bersaiz XXL yang dimaksudkan untuk keluarga yang lebih besar. Lihatlah kontena kami yang ringan, praktikal dan berfungsi dan tentukan mana yang sesuai dengan susunan bilik mandi anda.

Sekiranya anda mencari bakul besar dengan tudung, keranjang cucian 45-liter Grey coklat hendaklah memenuhi keperluan anda. Lubang di dindingnya memastikan peredaran bebas yang menghalang acuan daripada membentuk. Reka bentuk moden menjadikannya hiasan dalaman yang bergaya. Adakah anda memerlukan lebih banyak ruang penyimpanan untuk bilik dobi anda? Perintahkan 60-liter kelabu-coklat kelabu yang lebih besar untuk setiap bakul. Sesetengah dobi yang membawa kontena, seperti hijau atau abu-abu 65 x 44 cm bakul pakaian Jost juga boleh membuktikan berguna kepada anda. Struktur mesh membolehkan anda menyimpan pakaian di dalamnya untuk waktu yang lebih lama sebelum melepak untuk kering tanpa kehilangan bau segar yang bagus. Lihat peti simpanan Lotta 12-liter juga. Ia memudahkan membawa beban berat dan basah berkat pengendali yang selesa.

Kami dengan senang hati menjemput anda untuk melayari pilihan kami! Bakul dobi boleh didapati dengan harga yang kompetitif dengan penghantaran pintu ke pintu yang berpatutan di kedai online kami. Jangan buang masa dan nikmati lebih banyak keselesaan dalam kehidupan seharian anda.