Håndsager

Håndsager er uunnværlige verktøy for å kutte tykke grener og tømmerstokker. Oppdag et bredt utvalg av disse essensielle verktøyene i vår nettbaserte hagebutikk. Velg modellen som passer best til dine behov fra vårt omfattende utvalg!

Hver gartner og eier av en parsellhage vet at selv de beste beskjæringssaksene ikke er tilstrekkelige for større grener og trær. Hvis du planlegger å tynne ut busker og tretopper, vurder den robuste 24-tommers SW31 buesagen. Bladet er spesielt designet for å kutte gjennom tykke grener og tømmerstokker uten anstrengelse i begge retninger. Den lette, ergonomiske rammen gjør det mulig å manøvrere presist, selv i vanskelig tilgjengelige områder. Dette verktøyet løser effektivt utfordringen med å kutte store grener! I tillegg tilbyr butikken vår reserveblader for buesager i de mest populære størrelsene. For å kutte grener opptil 32 mm tykke i høye høyder, anbefaler vi Caterpillar beskjæringssaks med sagtilbehør, som kan monteres på hvilket som helst skaft. Trenger du et allsidig blad? Hagesagene Xtract S (liten) og Xtract L (stor) er perfekte for forming, sanitære operasjoner i frukthager, og til og med for å kutte planker og bord. Deres sammenleggbare blader gjør disse modellene praktiske og plassbesparende. Ikke glem å utforske våre andre tilbud; vi har verktøyene du trenger på lager!

Vi er stolte av å tilby verktøy fra høyt anerkjente og respekterte produsenter. Oppdag Fiskars-sager til konkurransedyktige priser i vår hagebutikk. Ikke gå glipp av denne muligheten!