• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Szerszámtartók

Szerszámos ládák és szervezők az egyik legfontosabb elemek bármilyen műhelyhez, garázsához vagy kézműves stúdióhoz. Sosem veszítse el újra ezeket a kis csavarokat vagy szögeket, és tartsa meg az összes csavart és kulcsot egy helyen - tökéletesen szervezve. Kíváncsi arra, hogy mivel várjuk Önt? Böngéssze át az alábbi listát!

Keres egy tartós, ugyanakkor megfizethető megoldást? Fedezze fel a Prosperplast polipropilén tálca választékunkat. A Szerszámtartó tálca - 8 x 11,5 cm NP4, fekete vagy narancssárga színben kapható, igazi jó vétel, és éveken át tart. Továbbá különböző méretek is elérhetők: 10 x 15,5 cm (NP6 modell), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) és 24 x 39 cm (NP16). Alakítsa ki saját szettjét személyes igényei és az egyes tálcák méretei alapján. Ezeket a konténereket lehet halmozni vagy a falra rögzíteni. Fedezze fel, hogyan működik ez a beállítás a Set of trays, tool organizers - 7 trays + board - NTBNP5 címre kattintva. Akik nagyobb szetteket keresnek, azokat meghívjuk, hogy teljes egészében böngésszék ezt a kategóriát. Ha inkább egy szerszámosláda helyett tálcákat szeretne, ideális a NOR márkájú, állítható rekeszekkel ellátott Szerszámtartó - 19,5 x 29 cm - NOR. A tiszta fedélnek köszönhetően könnyen azonosíthatja a tartalmat anélkül, hogy meg kellene nyitnia. Emellett kisebb és nagyobb változatok is elérhetők: azoknak, akik széles szerszámkészlettel rendelkeznek, fontolják meg a NOR DUO dupla szerszámtartót 29 x 39 cm méretben. Sokat van úton a szerszámaival? A Caliber - szerszámosláda 18'' - 46 cm vagy a Multicase Cargo szerszámosláda, különböző méretekben kapható, lehet, hogy pont az, amire szüksége van. Részletes specifikációk, beleértve a méreteket, a kamrák, rekeszek számát és az egyes modellek maximális terhelhetőségét, elérhetők az egyes leírásaikban. Egyszerűen kattintson a terméknévre, hogy többet megtudjon! Egy tágas, erős és hosszantartó szerszámtartó érdemes befektetés a munkája minőségéért, és fantasztikus ajándék a barkácsolók és kézművesek számára egyaránt.

A Garden Seeds Market online áruházban versenyképes áron vásárolhat szerszámszervezőket. Garantáljuk, hogy a legmagasabb minőségű anyagokból készült, strapabíró termékeket kínálunk, olyan vezető márkáktól, mint a Prosperplast, Fiskars és mások. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget - élvezze az online vásárlás örömét ma!