Annen

Velkommen til avdelingen som tilbyr nyttige hage- og husartikler. Leter du etter klemmer, låser, bånd, koblinger, bånd eller ledninger? Vi har samlet alle disse uvurderlige produktene i kategorien "Annet". Du kan også finne reparasjons- og vedlikeholdssett, reservedeler og ulike tilbehør som letter arbeidet hjemme, i hagen og på byggeplassen. Vi inviterer deg hjertelig til å utforske vårt tilbud!

Oppdag våre praktfulle produkter som vil tillate deg å ta vare på plantene dine på en enda enklere og mer effektiv måte. I "Annet" kategorien tilbyr vi planteklemmer og bånd i ulike størrelser, inkludert dekorative i form av frosk eller mantis. Du vil også finne sisalhagetwine, rimelig naturlig raffia, biologisk nedbrytbar kokosfibertråd - essensiell for økologisk dyrking - og et bredt utvalg av flate og mykebelagte hageledninger. Den trespunkt-trestabilisatoren som holder unge og omplasserte trær i oppreist stilling, kan også komme til nytte. Ikke glem å dobbeltsjekke utstyret ditt for beskjæring og trimming av trær. Vi har blant annet Greenmill beskjæring våren, Raco lopper / beskjæringsreparasjonssett og reservedeler for buesag i ulike størrelser klare til å legges i handlekurven. Hvis du vurderer å modernisere irrigasjonssystemet ditt, kan du tenke på det effektive alternativet til hageslanger - den 50 meter "Tandem" ø16 mm snip-n-drip dryppvannslangen. Her i vår butikk får du alle nødvendige tilbehør som trengs for å sette opp dette vanningssystemet i hagen din - koblinger, 90° albuer, T-tilkoblinger og endeklemmer for snip-n-drip dryppvannslangen. Du kan også trenge et sett med reservepakninger som lar deg raskt utbedre alle feil. Denne underkategorien omfatter også verktøy som trengs året rundt for riktig hage- og fruktpleie. Vent ikke lenger og bestill den trespissede flatkultivatoren med en 120 cm aksel - ideell for fjerning av ugress fra vanskelig tilgjengelige steder, to-, tre-, fire- eller femspissgaffeler med trehåndtak, ideell for løsning av jord og høyhenting, eller potet-, bete- og steingaffeler med en 100 cm aksel. Du kan også trenge den tunge ERGO ugressgaffelen for å ta vare på blomsterbed og grenser, sigd for håndklipping eller den profesjonelle Xact ugressfjerneren fra Fiskars. Ikke bli overrasket, du kan til og med bestille en 65/80 liters trillebår med hjemlevering her! Det er fortsatt mye mer arbeidskomfort enn velutformede og ergonomisk profilerte hageredskaper. Derfor tilbyr vi så behagelige tilbehør som isolert knebeskyttelse og den brede WoodXpert Fiskars verktøybeltet. Disse og mange andre produkter er tilgjengelige i vår nettbutikk til rimelige priser - mye billigere enn i en fysisk hagesenter.

Oppdag vårt omfattende utvalg av høykvalitets hageredskaper og husartikler. Kjøp produkter fra anerkjente merker som CELLFAST, Fiskars, Greenmill og Raco uten risiko for å betale for mye. Vi inviterer deg hjertelig til å handle på vårt hagesemarked!

17.00 kr
36.29 kr
50.91 kr
52.71 kr
54.31 kr
58.46 kr
64.80 kr
96.29 kr
99.43 kr
105.94 kr