Hoes, nederlandske hoes og klør

Velkommen til vår avdeling for "Hakker, Hollandske Hakker og Klør", hvor du finner essensielle verktøy for grunnleggende plantepleieoppgaver som hakking, luking og lufting av jord. Våre høykvalitets hakker, med deres godt balanserte, skarpe hoder, gjør det enkelt og behagelig å løsne jord og luke mellom rader. Våre klør er spesialdesignet for å løsne og lufte jorden uten å skade plantene dine. Utforsk vår samling og velg hageverktøyene som best møter dine behov!

Hver gartner trenger en pålitelig hakke. I vår hagebutikk tilbyr vi den holdbare ERGO-hakken fra CELLFAST, en allsidig tosidig 16 cm hakke med håndtak, og en 18 cm ensidig hakke, hver designet for å takle forskjellige hageoppgaver. Våre verktøy har stål, lakkerte hoder som er motstandsdyktige mot mekanisk skade og er skarpe nok til å trenge inn i selv hard jord med minimal innsats. Deres lette trehåndtak sikrer enkel manøvrerbarhet og komfort under bruk. For mer presise oppgaver, vurder den Lille Håndhakken PASTEL CELLFAST (tilgjengelig i forskjellige farger), den robuste Håndhakken fra Fiskars, eller den 12 cm hakken med et 55 cm håndtak fra KARD. For stell av kanter, steinhager, og fjerning av ugress i vanskelig tilgjengelige områder, anbefaler vi “Klør” kultivatoren med et 80 cm håndtak, den tretannede QuikFit kultivatoren fra Fiskars, eller den lille QuikFit kultivatoren fra samme merke. Disse effektive ugress- og jordarbeidsverktøyene tilbys til uslåelige priser i vår nettbutikk.

Ønsker du mer informasjon? Klikk på et produktbilde for å lese den fullstendige beskrivelsen, inkludert tekniske spesifikasjoner og mål på hode og håndtak. Bestill nå med premium kvalitetsgaranti. Vår avdeling for "Hakker, Hollandske Hakker og Klør" har topprodukter fra anerkjente nasjonale og internasjonale produsenter, tilgjengelig til konkurransedyktige priser. Ikke gå glipp av denne muligheten for praktisk netthandel og utstyr deg med et komplett sett av nye hageverktøy for å starte hagesesongen din!