Hoes, nederlandske hoes og klør

Avdelingen Hoes, Dutch Hoes and Claws omfatter verktøy som er nødvendige for å utføre grunnleggende tiltak for å ta vare på planten, for eksempel hakke, luke og luftet jord. En høykvalitets hakke med et godt sett, balansert, skjerpet hode vil gjøre løs jord mellom rader og luke til en enkel og hyggelig jobb. Klør lar deg løsne og lufte jorda mellom planter uten fare for å rive dem ut. Ta en titt på hva vi har forberedt for deg, og velg hagearbeid av høy kvalitet som passer dine behov!

Hver hageeier bør eie en solid, solid rake. ERGO-riven fra CELLFAST, den tosidige herdede 16-cm riven med et håndtak og den 18-cm ensidige hakken med et håndtak venter på deg i hagebutikken vår. Stål, lakkerte hoder er motstandsdyktige mot mekaniske skader, holdbare og skjerpet, slik at du kan føre dem inn i hard jord uten å bruke mye kraft. Lette trehåndtak gjør det enkelt å manøvrere med verktøyene og sikre høy arbeidskomfort. Bestill Small hand sko PASTEL CELLFAST (tilgjengelig i forskjellige farger), Solid Hand sko fra Fiskars eller 12 cm hakke med et 55 cm håndtak fra KARD for å utføre oppgaver som krever mer presisjon. Skulle du trenge litt tilbehør for å ta vare på grenser, steinhager og fjerne ugress som vokser på knapt tilgjengelige steder, kan du kjøpe "Claws" kultivatoren med et 80 cm langt håndtak, den 3-stykke QuikFit kultivatoren fra Fiskars eller den lille QuikFit kultivatoren fra samme produsent. Disse små luke- og skrapeverktøyene er tilgjengelige til eksepsjonell konkurransedyktige priser i vår nettbutikk.

Vil du vite mer? Klikk på produktbildet og les beskrivelsen. Du finner all nødvendig informasjon, inkludert tekniske spesifikasjoner og måling av hode og håndtak der. Bestill og kjøp med førsteklasses garanti. Hoes, nederlandske Hoes og klør fra de beste innenlandske og utenlandske produsenter er tilgjengelige for deg til konkurransedyktige priser. Ikke gå glipp av denne sjansen, dra nytte av komfortabel shopping på nettet og start hagesesongen med et fullt arsenal av nye verktøy!