• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Työkalun järjestäjät

Työkalulaatikot ja järjestäjät kuuluvat oleellisimpiin elementteihin missä tahansa työpajassa, autotallissa tai askarteluhuoneessa. Et koskaan menetä enää niitä pieniä ruuveja tai nauloja, ja pidä kaikki ruuvitaltat ja avaimet samassa paikassa - täydellisesti järjestettynä. Oletko utelias siitä, mitä meillä on sinulle tarjolla? Selaa alla olevaa luetteloa!

Etsitkö kestävää mutta edullista ratkaisua? Tutustu valikoimaamme polypropeenialustoja Prosperplastilta. Työkalujen järjestelyalusta - 8 x 11,5 cm NP4, saatavilla mustana tai oranssina, on todellinen löytö ja kestää vuosia. Tarjoamme myös muita kokoja: 10 x 15,5 cm (NP6-malli), 12 x 19,5 cm (NP8), 16 x 23 cm (NP10), 20 x 29 cm (NP12) ja 24 x 39 cm (NP16). Mukauta oma settisi henkilökohtaisten tarpeidesi ja jokaisen alustan koon perusteella. Näitä säiliöitä voi pinota tai kiinnittää seinälle. Selvitä, miten tämä asetelma toimii napsauttamalla Alustasarjaa, työkalujen järjestelijät - 7 alustaa + levy - NTBNP5. Niille, jotka etsivät suurempia sarjoja, kutsumme sinut tutustumaan tähän kategoriaan kokonaisuudessaan. Jos haluat mieluummin työkalulaatikon sijasta alustoja, jotka sopivat työkalujen säilyttämiseen ja kuljettamiseen, tarkista Työkalujen järjestäjä säädettävillä osastoilla - 19,5 x 29 cm - NOR. Kirkkaan kannen ansiosta sisällön tunnistaminen on helppoa ilman, että sinun tarvitsee edes avata sitä. Meillä on myös pienempiä ja suurempia vaihtoehtoja: niille, joilla on laaja työkalusarja, harkitse NOR DUO -kaksinkertaista työkalujen järjestäjää 29 x 39 cm. Liikutko usein työkalujesi kanssa? Caliber - työkalulaatikko 18'' - 46 cm tai Multicase Cargo -työkalulaatikko, saatavilla eri kokoisina, saattavat olla juuri sitä, mitä tarvitset. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot, mukaan lukien mitat, osastojen ja osioiden lukumäärä sekä kunkin mallin enimmäiskuormituskyky, löytyvät vastaavista kuvauksista. Napsauta vain tuotteen nimeä saadaksesi lisätietoja! Tilava, kestävä ja pitkäikäinen työkalujen järjestäjä on arvokas sijoitus työn laatuun ja mahtava lahja tee se itse -harrastajille ja käsityöläisille.

Garden Seeds Marketin verkkokaupassa voit ostaa työkalujen järjestäjiä kilpailukykyisin hinnoin. Takaamme korkealaatuisista materiaaleista valmistetut, vahvat ja kestävät tuotteet huippumerkeiltä, kuten Prosperplast, Fiskars ja muilta. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin - koe verkkokaupan ilo jo tänään!