Mindre håndverktøy

Små håndverktøy er essensielle gjennom alle hagesesonger. Disse verktøyene er avgjørende for delikate oppgaver som å plukke ut og plante småplanter, de sikrer presisjon ved rengjøring av kanter om våren, fjerning av tørre blader fra vanskelig tilgjengelige steder, samt til hakking og luking i tett beplantede områder. Pålitelige og robuste små håndverktøy tilbys til konkurransedyktige priser i vår hagebutikk!

Raker, spader og ugressgaffler – alle disse er uunnværlige for nøye stell av planter hjemme, på balkonger og i hager. Du kan finne alle disse verktøyene i denne kategorien. Hvis du planlegger å forberede jorden for såing, vurder å bestille PASTEL håndhakke og PASTEL kultivator fra CELLFAST. Velg QuikFit Dobbelskrape/hakke fra Fiskars, eller den 3-tannede kultivatoren og Kultivator/Klør fra samme serie, som alle kan festes til den utskiftbare 0,3 m QuikFit Fiskars korte håndtaket. Dette og andre håndtak kan festes og fjernes med bare ett klikk. Miniseederen er også et flott valg, som sikrer presis såing og sparer små frø. Planlegger du å omplante blomster eller plante grønnsaksplanter snart? Velg den slitesterke ERGO Smale spaden fra CELLFAST, den kompakte Spaden/minispaden fra Robi, eller det praktiske Verktøysettet for utplukking! Våre nøye utformede og ergonomisk formede små håndverktøy gjør hagearbeidet effektivt og komfortabelt, og minimerer skader på røtter og håndleddsmerter. Løsning av jord, lufting og luking er også viktige stellaktiviteter. Den turkis-svarte Greenmill Nylon kultivatoren/Klørne for kvinner, den kompakte 3-tannede ugressgaffelen og PASTEL Ugressgaffelen, alle tilgjengelige til eksepsjonelle priser i vår hagebutikk, vil hjelpe deg med disse oppgavene. Utforsk vårt utvalg og se forskjellen!

Benytt deg av våre rimelige leveringsalternativer og se hvor mye du kan spare ved å handle hageprodukter i vår butikk. Vi tilbyr produkter fra ledende hageutstyrsprodusenter som CELLFAST, Greenmill og Fiskars, for å nevne noen, uten den høye prislappen. Premium kvalitet er garantert!