• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Pálma vetőmag

a exotikus szépséget szeretnél vinni otthonodba és kertedbe, fontold meg, hogy beszerezz néhány pálma vetőmagot a Pálma vetőmag kategóriánkból. Lehetőséged lesz választani többféle faj közül, így biztosan találsz majd megfelelőt az ízlésednek. Kínálatunkban olyan prémium minőségű pálma vetőmagok szerepelnek, mint a lenyűgöző Királyi Pálma és az elegáns Washingtonia Filifera, melyeket kiváló minőségük és erős csírázóképességük miatt ismernek el. Nyugodj meg abban, hogy a vetőmagjaink kizárólag megbízható termelőktől származnak.

A Királyi Pálma, melyet Kanári-dátumpálmaként is ismernek, kiválóan fejlődik cserépben, és egy napos helyiségben helyezve. Nyáron akár a teraszodon vagy erkélyeden is bemutathatod, de ne felejtsd el védeni a hideg időjárástól a fagyás megelőzése érdekében. Ez a ellenálló növény hosszú életű, bár időszakos átültetést igényel - fiatal növényeknél évente, míg az idősebbeknél 2-3 évente. Cserépben termesztve általában csak néhány méter magasra nő, de melegebb klímában, ha a földbe ülteted, akár 40 méter magasságba is nőhet, sűrű, zöld lombkoronával, keskeny levelekkel.

Hasonlóképpen a Washingtonia Filifera is kizárólag cserépben fejlődik jól meleg és jól megvilágított belső terekben, mivel a klímánk nem kedvez optimális növekedésének. Egyidejűleg több méteres magasságot is elér, és kifinomult szálakra emlékeztető rostokkal rendelkező légvájú leveleket hoz létre. Rendszeres átültetés elengedhetetlen az egészségének és lendületének megőrzéséhez.

Azoknak, akiknek nehézséget okoz egy fajta kiválasztása, ajánljuk vegyes pálma vetőmag kínálatunkat. Ez a gondosan összeállított választék lehetőséget nyújt különböző pálma fajták kipróbálására, közülük néhány akár apró, fehér, sárga vagy krémszínű virágokkal is díszítheti a helyedet. Ne feledd, hogy az összes pálma fajta cserépben fejlődik a meleg és jól megvilágított környezetben. Nyáron ne habozz kiteszni őket a napsütésben való fürdésre.

Fedezd fel a "Pálma vetőmag" kategóriánkat, és indulj el az úton, hogy saját trópusi oázist termessz. Alakítsd át otthonodat és kertedet ezekkel a elbűvölő növényi csodákkal. Vásárolj most, és lásd meg a pálma vetőmagok varázsát, amint életre kelnek a saját környezetedben.