• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de palmier

Dacă doriți să aduceți o notă de frumusețe exotică în casa și grădina dvs., luați în considerare adăugarea unor semințe de palmier în colecția dvs. Veți avea oportunitatea de a alege dintr-o varietate de specii, asigurându-vă că veți găsi potrivirea perfectă pentru preferințele dvs. Oferta noastră include semințe premium de palmier, cum ar fi mărețul Palmier Regal și elegantul Washingtonia Filifera, cunoscute pentru calitatea lor excepțională și rata mare de germinare. Puteți fi sigur că semințele noastre provin exclusiv de la producători de încredere.

Palmierul Regal, cunoscut și sub numele de palmierul de dată din Insulele Canare, prosperă atunci când este cultivat într-un ghiveci și plasat într-o încăpere bine luminată de soare. În timpul lunilor de vară, îl puteți expune chiar pe balconul sau terasa dvs., dar asigurați-vă că îl protejați de temperaturile reci pentru a preveni înghețul. Această plantă rezistentă are o viață lungă, dar necesită repicarea periodică - anual pentru plantele mai tinere și la fiecare 2-3 ani pentru cele mai mature. Atunci când este cultivat într-un ghiveci, ajunge în mod obișnuit la înălțimi de doar câțiva metri; totuși, în țările cu climă mai caldă, atunci când este plantat în pământ, poate crește până la înălțimi impunătoare de până la 40 de metri și formează frunze dese și bogate compuse din frunze înguste.

De asemenea, Washingtonia Filifera prosperă exclusiv în ghivece în încăperi calde și bine luminate, deoarece clima noastră nu este propice pentru dezvoltarea sa optimă. Ajunge la înălțimi impresionante de câțiva metri, producând frunze în formă de evantai cu fibre delicate, subțiri. Repicarea regulată este esențială pentru menținerea sănătății și vitalității sale.

Pentru cei care găsesc dificil să se decidă pentru o singură specie, vă recomandăm să explorați colecția noastră mixtă de semințe de palmier. Această selecție cu grijă alcătuită oferă posibilitatea de a descoperi diverse varietăți de palmieri, dintre care unii pot împodobi chiar spațiul dvs. cu inflorescențe mici, decorate cu flori albe, galbene sau crem. Vă rugăm să rețineți că toate speciile de palmieri prosperă numai în ghivece în medii calde și bine luminate, iar în timpul verii le puteți plasa afară pentru a se bucura de razele soarelui.

Explorați categoria noastră "Semințe de palmier" și începeți o călătorie pentru a vă cultiva propria oază tropicală. Transformați-vă casa și grădina cu aceste minunate comori botanice. Cumpărați acum și urmăriți magia semințelor de palmier prind viață în propriul dvs. spațiu.