• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme palmi

Ako želite unijeti dašak egzotične ljepote u svoj dom i vrt, razmislite o dodavanju nekih sjemenki palme u svoju kolekciju. Imate priliku birati između različitih vrsta, osiguravajući da ćete pronaći savršen izbor prema svojim željama. Naš izbor uključuje premium sjemenke palme, poput veličanstvene Kraljevske palme i elegantne Washingtonia Filifera, poznate po izvanrednom kvalitetu i snažnoj klijavosti. Budite sigurni, naše sjemenke dolaze isključivo od pouzdanih proizvođača.

Kraljevska palma, također poznata kao Kanarska datulja palma, najbolje uspijeva kad se sadi u posudu i smješta u sunčanu sobu. Tijekom ljetnih mjeseci, čak je možete izložiti na balkonu ili terasi, ali ne zaboravite je zaštititi od hladnih temperatura kako biste spriječili smrzavanje. Ova otporna biljka ima dug životni vijek, iako zahtijeva redovito presađivanje - godišnje za mlade biljke i svakih 2-3 godine za zrelije. Kad se uzgaja u posudi, obično doseže visine od samo nekoliko metara; međutim, u toplijim klimama, kad se sadi u zemlju, može narasti do impozantnih visina od čak 40 metara, stvarajući bujne, guste fronde s uskim listovima.

Isto tako, Washingtonia Filifera uspijeva isključivo u posudama u toplim i dobro osvijetljenim interijerima, budući da naša klima nije povoljna za njezin optimalan rast. Doseže impresivne visine od nekoliko metara i proizvodi lepezu oblikovane listove s delikatnim niti nalik vlaknima. Redovito presađivanje ključno je za održavanje njezine zdravosti i vitalnosti.

Za one koji imaju poteškoća s odabirom jedne vrste, preporučujemo istraživanje naše kolekcije mješovitih sjemenki palme. Neki od njih mogu procvjetati i stvoriti male cvatove ukrašene sitnim bijelim, žutim ili kremastim cvjetovima. Imajte na umu da sve vrste palme najbolje uspijevaju u posudama u toplim i dobro osvijetljenim prostorima, a tijekom ljeta ih slobodno možete izložiti vani kako biste uživali u sunčevim zrakama.

Istražite našu kategoriju "Sjemenke palme" i krenite na putovanje da uzgojite vlastitu tropsku oazu. Promijenite svoj dom i vrt ovim čarobnim botaničkim čudesima. Kupujte sada i svjedočite čaroliji sjemenki palme kako oživljavaju u vašem vlastitom prostoru.