• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Palmu siemenet

Jos haluat tuoda kotiisi ja puutarhaasi ripauksen eksotiikkaa, harkitse palmunsiementen lisäämistä kokoelmaasi. Sinulla on mahdollisuus valita useista eri lajeista, joten löydät varmasti juuri omiin mieltymyksiisi sopivan vaihtoehdon. Valikoimamme sisältää laadukkaita palmunsiemeniä, kuten mahtava Kuninkaallinen palmu ja elegantti Washingtonia Filifera, jotka tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja vahvasta itämisestään. Voit olla varma, että siemenemme ovat peräisin vain luotettavilta tuottajilta.

Kuninkaallinen palmu, jota kutsutaan myös Kanariansaarten dattelipalmuksi, viihtyy parhaiten ruukussa ja aurinkoisessa tilassa. Kesäkuukausina voit jopa esitellä sen parvekkeellasi tai terassillasi, mutta muista suojata se kylmiltä lämpötiloilta estääksesi sen jäätyminen. Tämä kestävä kasvi elää pitkään, vaikka se vaatiikin säännöllistä uudelleenistuttamista - nuoremmille kasveille vuosittain ja vanhemmille joka 2-3 vuosi. Ruukussa kasvatettuna se saavuttaa yleensä vain muutaman metrin korkeuden, kun taas lämpimämmillä ilmastoalueilla maahan istutettuna se voi kohota jopa 40 metrin korkeuteen ja muodostaa rehevän tiheän lehvästön, joka on koristettu kapeilla lehdillä.

Samanlainen tilanne on Washingtonia Filiferan kohdalla, joka menestyy parhaiten ruukuissa lämpimissä ja hyvin valaistuissa sisätiloissa, koska ilmasto-olosuhteemme eivät tue sen optimaalista kasvua. Se saavuttaa vaikuttavia korkeuksia useiden metrien korkeuteen ja tuottaa viuhkamaisia lehtiä hienoilla, lankamaisilla kuiduilla. Säännöllinen uudelleenistuttaminen on olennaista sen terveyden ja elinvoiman ylläpitämiseksi.

Niille, jotka kamppailevat yhden lajin valinnassa, suosittelemme tutkimaan sekoitettua palmunsiemenkokoelmaamme. Tämä huolellisesti valittu valikoima tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin palmulajeihin, joista jotkut voivat jopa koristaa tilaasi pienillä kukintoilla, jotka on koristeltu valkoisilla, keltaisilla tai kermaisilla kukilla. Huomaa, että kaikki palmulajit menestyvät parhaiten ruukuissa lämpimissä ja hyvin valaistuissa ympäristöissä. Kesällä voit huoletta siirtää ne ulos nauttimaan auringon säteistä.

Tutustu "Palmunsiemenet" -kategoriassamme ja lähde matkalle kasvattaaksesi omaa trooppista paratiisiasi. Muuta kotisi ja puutarhasi näillä lumoavilla kasviksilla. Osta nyt ja todista palmunsiementen taian heräävän eloon omassa tilassasi.