• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Decoratieve stenen

Als u op zoek bent naar inspirerende tuinarrangement ideeën, ontdek dan de categorie decoratieve stenen in onze winkel. Hier vindt u steengrind, zand en kiezels van verschillende formaten tegen betaalbare prijzen. Bekijk de lijst met beschikbare kleuropties hieronder.

Decoratieve steen is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw tuin, maar ook een effectieve manier om borders en paden te beschermen tegen onkruid. Het grind en de kiezels zorgen voor een blijvend, mooi visueel effect en besparen u de tijd en moeite van regelmatig wieden. Ontdek onze selectie! Ons witte grind straalt een elegantie uit die ongeëvenaard is door andere stenen. Deze kleine, puur witte stenen en kiezels garanderen de perfecte afwerking. Als u altijd al zo'n ongerepte rand wilde hebben, bestel dan het witte marmergrind van 4-10 mm, verkrijgbaar in verpakkingen van 5 kg, compleet met betaalbare thuisbezorging. Als u van plan bent paden en ruimtes tussen sierstruiken en bomen te accentueren met grind, overweeg dan het Coral red Rosa Corallo 12-16 mm grind of het Yellow Giallo Mori 12-16 mm grind. Hun subtiele kleuren vullen het groen van gras en planten prachtig aan en accentueren de tinten van bloeiende bloemen.

Bij het kopen van decoratieve steen uit onze online tuinwinkel, kunt u er zeker van zijn dat u stenen van consistente grootte en rijke kleur ontvangt. We betrekken onze stenen uitsluitend van gerenommeerde producenten, zoals Planta, wat topkwaliteit garandeert. Plaats uw bestelling en profiteer van onze betaalbare thuisbezorgdienst, waardoor u het gedoe van het sjouwen met zware pakketten bespaart. Winkelen in onze winkel is zowel een plezier als een gemak - probeer het vandaag nog!