• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Koristekivi

Jos etsit inspiroivia puutarhajärjestelyideoita, tilaa koristekivi myymälästämme. Täältä saat kivisoraa, hiekkaa ja eri kaliiperi kiviä kohtuuhintaan. Tarkista alla oleva luettelo käytettävissä olevista värivaihtoehdoista.

Koristekivi ei ole vain tyylikäs koriste, vaan myös loistava tapa suojata rajoja ja polkuja rikkakasveilta. Sora ja kivi takaavat pitkän aikavälin kauniin visuaalisen vaikutelman ja säästävät säännöllisen kitkemisen vaadittavat ponnistelut. Katsokaa valintaa! Valkoinen sora tarjoaa eleganssia, jota mikään muu kivi ei sovi yhteen. Pienet, puhtaat valkoiset kivet ja kivit takaavat ihanteellisen tuloksen. Jos haaveilet sellaisesta siististä reunasta, tilaa Valkoinen marmori 4-10 mm: n rakeita 5-kiloisissa pakkauksissa edulliseen kotiinkuljetukseen. Jos suunnittelet peitepolut ja koriste pensaiden ja puiden väliset tilat soralla, tilaa Coral Red Rosa Corallo 12-16 mm -sora tai Keltainen Giallo Mori 12-16 mm sora. Hienovaraiset värit harmonisoituvat valtavasti ruohon ja kasvien lehtien vihreän kanssa ja korostavat kukkavärejä.

Jos ostat koristekiviä puutarhakaupastamme verkkokaupassa, voit olla varma, että saat oikean kaliiperisen, halkaisijaltaan samanvärisen ja värillisen kiven. Tarjoamme vain kiviä tunnetuilta tuottajilta (esim. Planta), ja siksi voimme taata niiden laadun. Tilaa tavarat ja hyödynnä edullista kotiinkuljetusta säästääksesi aikaa ja välttääksesi raskaiden pakettien kuljettamista. Ostoksista tulee myymälässämme todellista nautintoa ja mukavuutta - katso itse jo tänään!