• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Koristekivi

Jos etsit inspiroivia puutarhan järjestelyideoita, tutustu koristekivi-kategoriaamme kaupassamme. Täältä löydät kivisoraa, hiekkaa ja pikkukiviä eri kokoja edulliseen hintaan. Tutustu alla olevaan saatavilla olevien väri vaihtoehtojen luetteloon.

Koristekivi ei ole vain tyylikäs lisäys puutarhaasi, vaan myös tehokas tapa suojata reunat ja polut rikkaruohoista. Soran ja pikkukivien avulla saadaan pitkäaikainen, kaunis visuaalinen vaikutus ja säästyt säännöllisen kitkemisen vaivalta. Tutustu valikoimaamme! Valkoinen soramme hehkuu eleganssia, jota muut kivet eivät voi tarjota. Nämä pienet, puhtaat valkoiset kivet ja pikkukivet takaavat täydellisen lopputuloksen. Jos olet aina halunnut niin virheetöntä reunaa, tilaa 4-10 mm valkoista marmorisoraa, saatavana 5 kg:n pakkauksissa edullisella kotiinkuljetuksella. Jos aiot korostaa polkuja ja tiloja koristepensaiden ja puiden välillä soralla, harkitse Coral red Rosa Corallo 12-16 mm soraa tai Yellow Giallo Mori 12-16 mm soraa. Niiden hienovaraiset värit täydentävät kauniisti nurmikon ja kasvien vihreyttä ja korostavat kukkivien kukkien sävyjä.

Ostaessasi koristekiviä verkkopuutarhakaupastamme, voit olla varma, että saat kiviä johdonmukaisesti ja rikkailla väreillä. Hankimme kiven vain tunnetuilta tuottajilta, kuten Planta, mikä takaa huippulaadun. Tee tilauksesi ja hyödynnä edullista kotiinkuljetuspalveluamme, säästäen vaivan raskaiden pakettien kantamisesta. Kokemus ostoksesta, joka on sekä ilo että mukavuus kaupassamme – kokeile tänään!