• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Dekorativni kamen

Ako tražite nadahnjujuće ideje za uređenje vrta, naručite ukrasni kamen u našoj trgovini. Ovdje ćete dobiti kameni šljunak, šljunak i šljunak raznih kalibra po povoljnim cijenama. Provjerite popis dostupnih opcija boja u nastavku.

Dekorativni kamen nije samo moderan ukras, već i sjajna metoda zaštite granica i staza od korova. Šljunak i šljunak osiguravaju dugotrajan, lijep vizualni učinak i štede vam napor potreban za redovito korenje. Pogledajte izbor! Bijeli šljunak nudi eleganciju s kojom se ne može slagati nijedan drugi kamen. Male, čisto bijele stijene i šljunak jamče idealan rezultat. Ako sanjate o tako urednoj ivici, naručite bijeli mramor od 4-10 mm, u ambalaži od 5 kg, uz pristupačnu kućnu dostavu. Ako planirate pokrovne staze i prostore između ukrasnog grmlja i drveća šljunkom, naručite koraljno crveni šljunak Rosa Corallo 12-16 mm ili žuti šljunak Giallo Mori 12-16 mm. Suptilne boje snažno se harmoniziraju s zelenom travom i lišćem biljaka, kao i s naglaskom na cvjetne boje.

Ako kupujete ukrasni kamen u našoj online trgovini vrtom, možete biti sigurni da ćete dobiti kamen odgovarajućeg kalibra, sličnog promjera i zasićene boje. Mi nudimo samo kamen poznatih proizvođača (npr. Planta) i stoga može jamčiti njihovu kvalitetu. Naručite robu i iskoristite povoljnu dostavu na kuću kako biste uštedjeli vrijeme i izbjegli nošenje teških paketa. Kupovina se pretvara u pravi užitak i udobnost u našoj trgovini - uvjerite se još danas!