• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Декоративен камък

Ако търсите вдъхновяващи идеи за оформление на градина, разгледайте категорията декоративен камък в нашия магазин. Тук ще откриете каменна щерка, пясък и камъчета различни размери на достъпни цени. Разгледайте списъка с налични цветове опции по-долу.

Декоративният камък не е само стилен акцент за градината ви, но и ефективен начин за защита на граници и пътеки от плевели. Щерката и камъчетата осигуряват дълготраен и красив визуален ефект, спестявайки време и усилия за редовно обезплевяване. Разгледайте нашия избор! Белият ни чакъл излъчва елегантност, която други камъни не могат да сравнят. Тези малки, чисто бели камъчета гарантират перфектен завършек. Ако винаги сте искали такъв безупречен ръб, поръчайте белия мрамор 4-10 мм пясък, наличен в пакети от 5 кг, с изгодна доставка до дома. Ако планирате да акцентирате пътеки и пространства между декоративни храсти и дървета с чакъл, разгледайте червеният корал Rosa Corallo 12-16 мм чакъл или жълтото Giallo Mori 12-16 мм чакъл. Техните неутрални цветове прекрасно допълват зеленината на тревата и листвата на растенията, и подчертават нюансите на цъфтящите цветя.

Когато купувате декоративен камък от нашия онлайн магазин за градинарство, можете да бъдете сигурни, че ще получите камъни с консистентен размер и наситен цвят. Източваме нашия камък изключително от известни производители, като Planta, гарантирайки високо качество. Поръчайте и се възползвайте от нашата изгодна услуга за доставка до дома, спестявайки усилията за носене на тежки пакети. Пазаруването е удоволствие и удобство в нашия магазин - опитайте се днес!