• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Декоративен камък

Ако търсите вдъхновяващи идеи за подреждане на градината, поръчайте декоративен камък в нашия магазин. Тук ще получите каменен чакъл, песъчинки и камъчета от различни калибри на достъпни цени. Моля, проверете списъка с наличните опции за цвят по-долу.

Декоративният камък е не само стилен украшение, но и чудесен метод за защита на граници и пътеки от плевели. Чакълът и камъчетата осигуряват дългосрочен, красив визуален ефект и ви щадят усилията, необходими за редовно плевене. Разгледайте селекцията! Бял чакъл предлага елегантността, която никой друг камък не може да съвпадне. Малки, чисто бели скали и камъчета гарантират идеалния резултат. Ако мечтаете за такава подредена граница, поръчайте бял мрамор 4-10 мм песъчинка в опаковки от 5 кг с достъпна доставка до дома. Ако планирате покривни пътеки и пространства между декоративни храсти и дървета с чакъл, поръчайте червен чакъл Rosa Corallo 12-16 мм или жълт чакъл Giallo Mori 12-16 мм. Нежните цветове хармонизират изключително много със зеленото на тревата и растителната зеленина, както и подчертават цветовите цветове.

Ако купувате декоративен камък в нашия онлайн магазин за градина, можете да сте сигурни, че ще получите камъка с подходящ калибър, подобен диаметър и наситен цвят. Ние предлагаме камък само от известните производители (напр. Planta) и затова можем да гарантираме тяхното качество. Поръчайте стоките и се възползвайте от достъпната доставка до дома, за да спестите време и да избегнете пренасянето на тежки опаковки. Пазаруването се превръща в истинско удоволствие и комфорт в нашия магазин - вижте сами днес!