Batu hiasan

Jika anda mencari idea-idea susunan taman inspirasi, pesanan batu hiasan di kedai kami. Anda akan mendapat batu kerikil, grit dan kerikil pelbagai calibres pada harga yang berpatutan di sini. Sila semak senarai pilihan warna yang ada di bawah.

Batu hiasan bukan sahaja hiasan yang bergaya, tetapi juga satu kaedah yang baik untuk melindungi sempadan dan laluan dari rumpai. Kerikil dan kerikil memastikan jangka panjang, kesan visual yang indah dan luangkan usaha yang diperlukan untuk penyiaran secara berkala. Perhatikan pilihan! Kelikir putih menawarkan keanggunan yang tidak sepadan dengan batu lain. Batu-batu kecil yang kecil dan batu-batu kecil menjamin hasil yang ideal. Sekiranya anda bermimpi seperti perbatasan yang kemas, memerintahkan marmar Putih 4-10 mm mentega dalam pakej 5 kg dengan penghantaran rumah yang berpatutan. Jika anda merancang laluan perlindungan dan ruang antara pokok hiasan dan pokok-pokok dengan kerikil, memerintahkan Coral merah Rosa Corallo 12-16 mm kerikil atau Yellow Giallo Mori 12-16 mm kerikil. Warna halus sangat harmonis dengan hijau rumput dan tumbuhan dedaunan, serta menekankan warna bunga.

Sekiranya anda membeli batu hiasan di kedai taman dalam talian kami, anda pasti akan menerima batu yang berkaliber yang betul, diameter yang serupa dan warna tepu. Kami hanya menawarkan batu dari pengeluar terkenal (contohnya Planta) dan oleh itu boleh menjamin kualiti mereka. Perintahkan barang-barang dan memanfaatkan penghantaran rumah yang mampu dimiliki untuk menghemat masa dan mengelakkan membawa pakej berat. Membeli-belah bertukar menjadi kesenangan dan keselesaan sebenar di kedai kami - lihat sendiri hari ini!

There are no products in this section