• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Harangvirág vetőmag

Ismerje meg széles körű Harangvirág vetőmag kínálatunkat - Harangvirág fajták várnak önre!

Mélyedjen el a Harangvirág vetőmagok elbűvölő világában, amint változatos választékot mutatunk be. Ajánlataink között megtalálja a kárpáti Harangvirágot, a bájos Csoportos Harangvirágot, a finom Breskenszövő Harangvirágot, az időtálló Canterburryi harangokat, a mókás Tündérgombokat, a stílusos Foltos Harangvirágot és a vonzó Szerb Harangvirágot.

Ezek a Harangvirágok díszes, harang alakú virágokkal büszkélkednek, melyek természetes szépséggel díszítik a határok, kőkertek, töltések és erkélyek területeit. Némely Harangvirág fajta akár vágott virágokra is termeszthető, melyek tökéletesen illenek a csokrokba. Bár sok Harangvirág jól érzi magát a klímaviszonyaink között, érdemes megjegyezni, hogy néhány fajta nem mutat nagy ellenállást a fagy ellen. Ilyen esetekben a növény föld feletti részét vissza kell vágni, majd télen le kell takarni.

Minden Harangvirág vetőmag, ami elérhető online boltunkban, megfelel a legmagasabb minőségi normáknak, hiszen csak elismert termelőktől származik. Kétségbeesett? Próbálja ki őket bátran!