• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Campanula, Кампанула семена

Разгледайте нашето широко разнообразие от семена на Кампанула - Различни видове звънчета ви очакват!

Влезте в очарователния свят на семената на Кампанула, докато представяме разнообразен избор. Сред нашите предложения ще намерите избрани Карпатски звънчета, очарователни Сгрупирани звънчета, нежни Прасковени листни звънчета, вечните Кентърбъри звънчета, игривите шапки на феи, елегантните Петнисти звънчета и изкусителните Сръбски звънчета.

Тези семена на Кампанула се хвалат с декоративни, върхуцилинкови цветове, които ще украсят вашите граници, скалисти градини, склонове и балкони с естествена красота. Някои видове звънчета дори могат да се отглеждат за рязано цвете, което се вписва перфектно в букети. Много звънчета се справят добре в нашите климатични условия, въпреки че някои от тях не са особено устойчиви на студ. В такива случаи, надземната част на растението трябва да бъде подрязана, а растението да бъде покрито през зимата.

Всички семена на Кампанула, които са налични в нашия онлайн магазин, отговарят на най-високите стандарти за качество, тъй като идват само от утвърдени производители. Имате съмнения? Пробвайте ги без колебание!"

4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
-40%
4.98 лв 8.29 лв
Промоцията приключва
-40%
6.59 лв 10.98 лв
Промоцията приключва
-40%
6.98 лв 11.63 лв
Промоцията приключва