Populär produkt Den här produkten köptes senast för 7 timme sedan.
  • 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Granulerat svavel - för jordförsurning och växthusgasning - 0,5 kg -

91.06 kr
Antal köpare: 52
009758
I lager
+

Granulerat svavel, för markförsurning och växthusgasning, som erbjuds här i 0,5 kg förpackningar, är ett beprövat dekontamineringsmedel som används för desinfektion av växthus och folietunnlar. Svavelångor eliminerar effektivt alla skadedjur och patogener som kan hota dina kulturer. Presenterad beredning kan också användas för att sura marken i trädgården. Sådan behandling är absolut nödvändig om du bestämmer dig för att odla acidophilic växter, såsom Northern highbush blåbär, azalea, rododendron eller ljung. Du behöver bara plöja svavel i jorden några månader innan du planterar. Den sönderdelas långsamt, berikar jorden med näringsämnen och sänker dess pH-värde effektivt.

Instruktioner för användning och doseringsrekommendationer beroende på förväntade resultat finns i produktinformationen.

Förpackningen innehåller 0,5 kg granulerat svavel för försurning av jord och växthusgasning.

Årliga växter. Sänd hela dosen av gödselmedel över marken innan sådd eller plantering och blanda noggrant med jorden med kratta, spade, plog, harv eller rotor.
Fleråriga växter. Sprid den föreskrivna dosen av gödseln jämnt på marken så tidigt som möjligt på våren, helst i en runda. Undvik att spruta gödselmedel över våta växter när du utför toppdressing och applicera inte mer än 5 kg per 100 m2.