• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Bulbi de Scilla

Bine ați venit în categoria Bulbi de Scilla! În această subcategorie extraordinară, veți descoperi o selecție de bulbi de flori excepționali. Categoria Bulbi de Scilla cuprinde numeroase specii și varietăți, fiecare prezentând o comoară de frumusețe în florile lor mici, dar vibrante. Luați-vă timp pentru a răsfoi ofertele noastre și alegeți cele care vă atrag simțurile - cu siguranță veți dori mai mult odată ce veți experimenta farmecul lor!

Printre cele mai îndrăgite în categoria Bulbi de Scilla se numără speciile siberiene și Scilla bifolia. Deși varietățile cu trei frunze și cele mediteraneene sunt mai puțin comune, ele sunt la fel de încântătoare. Aceste flori mici fermecătoare au forme de steluțe mici sau clopoței delicati, apărând în nuanțe de alb, albastru, violet și roz. Primăvara, ele creează covoare colorate sub coroanele încă fără frunze ale copacilor, oferind un spectacol vizual spectaculos. Acestea pot fi plantate în grădini stâncoase și în containere, fiind o adăugire ideală în grădina dvs. de primăvară, înflorind devreme, în martie-aprilie. Plantate la marginea aranjamentelor florale și în clustere mai mari, ele vor fermeca cu farmecul lor incredibil. Se potrivesc minunat cu ghioceii, anemonele sau crocusurile. În funcție de specie, aceste plante ornamentale pot atinge înălțimi cuprinse între 15 și 50 cm.

Pentru cei care se gândesc să adauge aceste comori în grădina lor, momentul ideal de plantare este la sfârșitul verii sau la începutul toamnei. Pur și simplu plantați bulbii mici la aproximativ 5-7 cm sub nivelul solului și urmăriți-i cum cresc frumos în locuri însorite și semiumbrate, practic în orice tip de sol de grădină. Aceste minuni rezistente la îngheț nu doar că se răspândesc rapid, dar sunt și ușor de întreținut, fiind o bucurie pentru orice grădinar. Odată plantate în grădina dvs., veți experimenta bucuria pură de a privi un câmp decorat cu aceste flori fermecătoare.

În oferta magazinului nostru online, vindem bulbi de flori de primă calitate. Alegeți cei mai interesanți pentru dvs., plantați-i și bucurați-vă de frumusețea grădinii dvs.

Vă oferim livrare rapidă și fără probleme, precum și prețuri atractive. Vă așteptăm cu drag!