• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Miceliu de reproducere

Miceliu de reproducere este soluția perfectă pentru iubitorii de ciuperci și entuziaștii de grădinărit care caută o provocare unică și recompensatoare. Magazinul nostru online este un trendsetter, oferind o gamă largă de ciuperci delicioase pe care le puteți cultiva chiar în propria grădină. Răsfoiți imaginile noastre vii și citiți descrierile noastre informative pentru a afla mai multe despre aceste ciuperci fascinante!

Nu ratați ocazia—comandați-vă Miceliu de reproducere chiar astăzi pentru a cultiva ciuperca de stejar cu dinți de fierăstrău, cunoscută și sub numele de shiitake, ciuperca longevității. Oferim, de asemenea, alte soiuri asiatice exotice care cu siguranță vă vor încânta papilele gustative, cum ar fi nameko, coama leului moale și maitake—cunoscut și sub numele de găina pădurii, renumită pentru beneficiile sale medicinale. Acestea sunt ciuperci pe care nu le veți găsi proaspete în niciun magazin, dar le puteți cultiva singuri! Pentru fanii soiurilor europene, recomandăm ciuperca de miere, piciorul de catifea sau enoki, ciuperca de plop și ciupercile de stridii excelente, perlate, roz și aurii. Nu uitați să explorați și alte Micelii de reproducere!

Magazinul nostru oferă kituri de început de înaltă calitate pentru cultivarea ciupercilor delicioase și sănătoase. Suntem mândri că oferim prețuri competitive și opțiuni de livrare eficiente. Descoperiți astăzi cât de mult puteți economisi cumpărând de la magazinul nostru de grădinărit online!