Popularni proizvod Ovaj je proizvod zadnji put kupljen prije 5 minute.
  • 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

STARTER - Sadnja početnog gnojiva - 5-u-1 - Compo® - 40 g -

2.91
Kupili: 204 osobe
012667
Na lageru
+

STARTER - Sadnja početnog gnojiva 5-u-1 tvrtke Compo® - namijenjena je uporabi tijekom sadnje i presađivanja svih biljaka. Odgovara potrebama vrtnih, balkonskih i domaćih biljaka. Učinkovito smanjuje šok povezan s presađivanjem i pozitivno utječe na stanje biljaka. Početno gnojivo odmah osigurava biljkama potrebne hranjive sastojke, a zatim ih gnoji do 6 mjeseci. Potiče rast korijena, pomažući biljkama da brzo ukorijene. Predstavljeno gnojivo poboljšava kvalitetu tla, povećava njegov kapacitet vode i ograničava isušivanje, što je posebno važno u ranoj fazi rasta i razvoja.

Ovo višekomponentno granulirano gnojivo učinkovito je i jednostavno za upotrebu. Trebali biste je uliti samo u rupu pripremljenu za biljku. Pomiješajte ga sa zemljom, stavite biljku i temeljito zalijejte. Jedna doza dovoljna je da biljci osigura sve hranjive sastojke potrebne za zdrav i uspješan početak. Zahvaljujući polaganom otpuštanju, ovo će gnojivo dopunjavati biljke do 6 mjeseci.

Pakiranje sadrži 40 g STARTER Sadnje starter gnojiva 5-u-1 - Compo®, kao i datum najboljeg korištenja i detaljne upute za uporabu.

Metode primjene. Tijekom sadnje: miješati ca. 20-40 grama gnojiva s tlom na svakih 30 cm duljine balkonske kutije ili na 1 veliku biljku. Već rastuće biljke: rasporedite gnojivo oko biljaka i pomiješajte ga s gornjim slojem tla. Nakon upotrebe biljke obilno zalijevajte.