Suosittu tuote Tämä tuote on ostettu viimeksi 14 tunti sitten.
  • 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

KÄYNNISTYS - Käynnistyslannoite - 5-in-1 - Compo® - 40 g -

2.91
012667
Varastotilanne
+

STARTER - Compo®-käynnistyslannoitteen 5-in-1 istutus - on tarkoitettu käytettäväksi kaikkien kasvien istutuksen ja istuttamisen aikana. Se sopii puutarhan, parvekkeen ja kotikasvien tarpeisiin. Se vähentää tehokkaasti siirtoon liittyviä shokkeja ja vaikuttaa positiivisesti kasvien tilaan. Aloituslannoite antaa kasveille välittömästi tarvittavat ravinteet ja lannoittaa ne sitten jopa 6 kuukautta. Se stimuloi juurien kasvua ja auttaa kasveja juurtua nopeasti. Esitetty lannoite parantaa maaperän laatua, lisää sen vesikapasiteettia ja rajoittaa kuivumista, mikä on erityisen tärkeää varhaisessa kasvu- ja kehitysvaiheessa.

Tämä monikomponenttinen rakeinen lannoite on tehokas ja helppo käyttää. Kaada se vain reikään, joka on valmistettu kasville. Sekoita se maaperään, laita kasvi sisään ja kastele perusteellisesti. Yksi annos riittää antamaan kasville kaikki ravinteet, joita tarvitaan terveelliseen ja onnistuneeseen alkuun. Hitaan vapautumisen ansiosta tämä lannoite täydentää kasveja jopa 6 kuukauden ajan.

Pakkaus sisältää 40 g STARTER Planting -käynnistyslannoitetta 5-in-1 - Compo®, viimeisen käyttöpäivän ja yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Levitysmenetelmät. Istutuksen aikana: sekoita noin. 20–40 grammaa lannoitetta maaperän kanssa jokaista 30 cm: n parvekekotelon pituutta kohti tai yhtä suurta kasvia kohti. Jo kasvavat kasvit: levitä lannoite kasvien ympärille ja sekoita se maaperän ylempään kerrokseen. Vedä kasveja runsaasti käytön jälkeen.