• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsgödsel

Vi har noggrant kuraterat ett urval av beprövade gräsgödningar i denna kategori. För de som drömmer om en frodig, livligt grön gräsmatta som känns som en mjuk matta under fötterna är det avgörande att investera i rätt gräsgödning.

Upptäck specialiserade gödningsmedel anpassade för etablering och återupplivning av gräsmattor, tillsammans med produkter berikade med essentiella spårelement för att tillgodose de näringsmässiga kraven hos snabbt växande gräs. Vid torr och näringsfattig jord är våra gräsmikorrhiza-alternativ perfekta för att återuppliva din gräsmatta, främja stark rotutveckling och expansiv tillväxt genom förbättrad närings- och vattenupptag från marken. Vårt sortiment inkluderar även effektiva mossdödare och ogräskontrolllösningar. För tidsbesparande skötsel, överväg vår 'Mindre klippning'-gödsel och missa inte vår höstgräsgödsel, utformad för att förbereda din gräsmatta för vintern genom att förebygga gulning och uttunning.

Vårt omfattande produktsortiment är noggrant utvalt för att möta olika behov inom grässkötsel. Vår onlinebutik erbjuder de bästa gräsgödseln till konkurrenskraftiga priser, med både granulerade och flytande koncentrerade formulär som är lätta att använda och mycket effektiva. Handla från toppträdgårdsmärken som Biopon, Agrecol, Target och Substral. Njut av snabb och prisvärd leverans när du handlar online hos oss - en bekväm, pålitlig och tillfredsställande upplevelse är garanterad!

138.65 kr
190.00 kr
191.68 kr