Popularni proizvod Ovaj je proizvod zadnji put kupljen prije 10 minute.
 • 99.00 Za besplatnu dostavu,
  dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Ukrasni suncokret - Lemon Queen - 100 g -

Prijašnja cijena: 11.17
6.70
Uštedjeli ste: 4.47 (40%)
Promocija završava 2024-02-28
Promocija završava
Trenutno je to najniža cijena u posljednjih 30 dana: €6.70
Kupili: 24 osobe
025337
Na lageru
+

Ukrasni suncokret Lemon Queen jednogodišnja je biljka koja naraste do 150 centimetara. Predstavljena biljka raste brzo i snažno, dobro podnosi periodičnu sušu. Ove karakteristike olakšavaju uzgoj. Kraljica limuna spada u izuzetno atraktivne biljke. Predstavljena sorta daje velike, limun žute cvjetove s tamnom sredinom. Veliki, grubi listovi u obliku srca koji gusto pokrivaju stabljike samo doprinose izdašnom izgledu biljke. Veliki složeni cvijet koji se nalazi na vrhu krute, debele stabljike izgleda spektakularno na pozadini ograde, zida ili većeg grmlja s tamnozelenim lišćem. Dugo razdoblje cvatnje koje traje od srpnja do listopada također spada u prednosti biljke koju možete koristiti za ukrašavanje gredica s mješovitim trajnicama iu sastavima sa sezonskim biljkama. Suncokreti nisu samo lijepo vrtno i rezano cvijeće. Također imaju medonosna svojstva i poboljšavaju strukturu tla.

Uzgajati suncokret mogu i početnici i iskusni uzgajivači koji znaju sijati. Sjemenke suncokreta su velike, sijete ih od travnja do svibnja, jednu u rupu, duboku jedan do dva centimetra. Mjesto uzgoja treba biti sunčano i toplo. Suncokreti dobro rastu na plodnom, laganom i humoznom tlu. Optimalna temperatura tla za sjetvu je 10⁰C. Tijekom sezone suncokret prihranjujte tekućim gnojivima s povećanim sadržajem fosfora i kalija.

Svako pakiranje sadrži 100 g Lemon Queen sjemenki suncokreta. Osnovne informacije o biljkama i upute za uzgoj, kao i datum sjetve mogu se pronaći u informacijama o proizvodu na pakiranju.

 • Visina : 150 centimetara
 • Upotreba : ukrasna; kulinarski
 • Vrijeme cvatnje : od srpnja do listopada
 • Oblik rasta : uspravan
 • Boja cvijeta : limun žuta s tamnom sredinom
 • Vegetacijski oblik : jednogodišnji
 • Lišće : veliko, grubo, zeleno u obliku srca
 • Nalazište : toplo, sunčano; plodno, lagano, humozno tlo
 • Težina : 100 g

GardenSeedsMarket - posluje već više od desetljeća i od samog početka smo kvalitetu naših proizvoda učinili najvišim prioritetom. Tijekom godina isporučili smo najkvalitetniju robu na desetke tisuća kupaca iz cijelog svijeta. Njihovo zadovoljstvo dokazuje da smo izabrali pravi put.

Sve sjemenke koje prodajemo podliježu provjeri kontrole kvalitete na više razina i tek tada se pažljivo pakiraju i otpremaju. Našim proizvodima dodijeljeni su brojni certifikati i sukladni su najvišim standardima Europske unije. Naši zaposlenici su iskusni vrtlari koji su sretni da odgovore na svako vaše pitanje.

Odakle dolazi naše sjeme?

Sva sjemena koja se prodaju u našoj trgovini dolaze od najboljih proizvođača iz cijele Europske unije. Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s njima uspjeli smo razviti najprikladnije uvjete skladištenja i otpreme, jamčeći da ćete uvijek dobiti svježe i pažljivo ispitane serije sjemena. Isključivanje posrednika iz cijelog procesa ne samo da nam omogućuje da izbjegavamo slanje zastarjelih sjemenki koje su možda predugo ležale na policama skladišta, nego i osigurava najatraktivniju cijenu za proizvode vrhunske kvalitete.

Proces kontrole kvalitete

Sva naša sjemena moraju proći proces kontrole kvalitete u četiri faze.

Prva faza započinje pažljivim odabirom dobavljača. Nakon što nastavimo s kontroliranjem njihovih usjeva, strani proizvođači nisu isključeni iz procesa kontrole kvalitete. Biljke se provjeravaju u svakoj fazi njihovog razvoja: kada počnu rasti, tijekom cvatnje i kada počinju donositi plodove (sjemenke). U ovoj fazi najvažnije je osigurati pravilan razmak biljaka. Zahvaljujući tome mogu se osigurati željene morfološke karakteristike svake pojedine vrste ili sorte, kao što su boja, visina i oblik.

Druga faza sastoji se od detaljnih verifikacijskih testova u laboratorijskim uvjetima. Korištenjem najkvalitetnije opreme od strane visoko kvalificiranog osoblja, naši dobavljači obavljaju više od 30 000 provjera kvalitete godišnje. Sjemenke koje ne zadovoljavaju naše zahtjeve podliježu tehnološkim procesima prerade, uključujući sušenje, čišćenje, nadogradnju i ispitivanje.

Treća faza počinje sijanjem sjemena na odabranim kontrolnim plohama. Na taj način dobivamo vrijedne, točne informacije o njihovoj klijavosti koje se moraju održavati na odgovarajućoj razini. Istovremeno se u ovoj fazi provjerava sortni identitet svake vrste.

Četvrta faza odvija se u našim skladištima i sastoji se od uklanjanja sjemena koji su predugo skladišteni na našim policama i zamjene s novim serijama. Svaki paket je označen s jedinstvenim brojem serije i također s datumom krmače.

Sve četiri faze kombinacije omogućuju nam da sa sigurnošću tvrdimo da sjemenke koje isporučujemo u skladu s najvišim standardima i da su završile sve potrebne kontrolne stupnjeve s bojama.

Nagrade i nagrade

Sjemenke koje prodajemo široko su prepoznate po svojoj kvaliteti i osvojile su mnoge nagrade. Naše sjeme osvojilo je brojne zlatne medalje i priznanja za njihovu visoku kvalitetu. Svijet cvijeća također je nagrađen za svoj inovativni pristup.

Među tim nagradama bile su: VRHUNSKA INOVACIJA (lipanj 2015.), ZLATNA MEDALJA NA MEĐUNARODNOM SAJMU POZNAN (2015.), LIDER KVALITETA POTROŠAČA (2014), POLJOPRIVREDNA GODINA (2014).

Također, dvije godine zaredom smo dobili i certifikat “IDEAL BUSINESS”.

Klijanje

Posvećeni smo prodaji samo najkvalitetnijih sjemenki. Uzimajući u obzir napore koje svakodnevno činimo, molimo obratite pažnju na to da su biljke živi organizmi, a njihova klijavost i rast ovise o mnogim čimbenicima, kao što su temperatura, tip tla, vlažnost i učestalost zalijevanja, vrijeme i uvjeti sjetve, upotreba gnojiva i sredstava za zaštitu bilja (pesticidi), kao i vremenskih i klimatskih uvjeta. Pružamo pomoć dijeleći točne i ažurirane podatke o sjetvi i uzgoju, međutim, ne možemo snositi nikakvu odgovornost za biljke koje nisu uzgajane u uvjetima prikladnim za određene vrste.