• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Ammoniumsulfat - försurande gödselmedel - Ogród-Start® - 5 kg -

208.06 kr
Antal köpare: 31
006060
I lager
+

Ammoniumsulfat är en universalprodukt som fungerar bra i alla trädgårdar. Dess huvudsakliga mål är att göra jorden sur och anpassa den efter kraven på acidofila växter. Presenterad, enkel att använda och applicera förberedelser levereras av det kända trädgårdsvarumärket Ogród-Start®.

Ammoniumsulfat används oftast för barrträd, blåbär, azaleor och rododendroner, liksom hela utbudet av olika växter som gillar sur eller lätt sur jord. Detta gödningsmedel finns i form av små kristaller, distribuerade genom sändning. Dess huvudingrediens, kväve, levereras till växterna i form av lätt tillgängliga föreningar som växter snabbt kan absorbera. Det är också elementet som huvudsakligen ansvarar för att förändra markreaktionen, samt öka växternas produktivitet och färgning av löv, blommor och frukt. Gödselmedel som erbjuds här innehåller svavel som också påverkar utbytesvolymen avsevärt.

Ammoniumsulfat är avsett för applicering före planteringen, även om det i vissa fall kan användas efter plantering av plantor eller grobarhet, eftersom det bekämpar ogräs effektivt. Den får endast användas på våren men ändå förblir den i jorden under lång tid och fyller på näringsbrister som kan uppstå under intensiva tillväxtperioder.

Förpackningen innehåller 5 kg gödselmedel, samt det bästa datumet och detaljerade bruksanvisningar.


Tomater på jord med basal reaktion. Före plantering: Bland 4,5-6,0 kg gödselmedel med jord per 100 m2 mark. Komplettera kulturen med kväve genom överförband med ammoniumsalt, 1,5-2,0 kg per 100 m2