• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bakken en gebak

We zullen bewijzen dat bakken en gebak voor iedereen zijn! In deze sectie vind je producten en keukengerei waarmee je heerlijk brood kunt bakken en echt Italiaanse kwaliteitspizza kunt serveren. Kijk gewoon even rond.

Het bakken van taarten begint met hoogwaardige ingrediënten. Je kunt de beste droge bakkersgist - 100 g van Biowin kopen in onze online winkel. De handige plastic schep voor droge goederen helpt je de exacte hoeveelheden te meten. Vergeet niet om jezelf uit te rusten met een professionele culinaire thermometer, geschikt voor braden, roken en koken - met een temperatuurbereik van 0-120°C, verkrijgbaar in verschillende maten. Dit essentiële gereedschap stelt je in staat om de deegtemperatuur tijdens het bakken nauwkeurig en snel te controleren. Het is een onschatbare hulp om elke keer perfectie te garanderen. We raden onze hoogwaardige ronde of vierkante pizzabaksteen ten zeerste aan, samen met een houten pizzaschep. Lees de productbeschrijving om te begrijpen hoe een pizzasteen de kwaliteit van je gebakken lekkernijen kan verhogen!

Ontdek ons assortiment bak- en gebaksaccessoires tegen concurrerende prijzen, compleet met gratis thuisbezorging. Koop alles wat je nodig hebt in de keuken in slechts een paar minuten op ons online platform. We nodigen je uit om onze collectie te bekijken en te genieten van kortingen voor onze trouwe klanten. Met onze hulp word je zeker een meesterbakker!