• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Verktyg till bakning

Vi kommer att bevisa att bakning och bakverk är för alla! I den här avdelningen hittar du produkter och köksredskap som gör det möjligt för dig att baka läckert bröd och servera äkta italiensk pizza av hög kvalitet. Ta bara en titt runt.

Att baka tårtor börjar med högkvalitativa ingredienser. Du kan köpa den finaste torkade bagerijästen - 100 g från Biowin i vår onlinebutik. Den praktiska plastskopan för torrvaror hjälper dig att mäta exakta mängder. Glöm inte att utrusta dig med en professionell kulinarisk termometer, lämplig för rostning, rökning och matlagning - med ett temperaturområde från 0 till 120°C, tillgänglig i olika storlekar. Detta oumbärliga verktyg låter dig övervaka degens temperatur under bakning noggrant och snabbt. Det är en ovärderlig hjälp för att säkerställa perfektion varje gång. Vi rekommenderar starkt vår högkvalitativa rund eller fyrkantig pizzabakningssten, tillsammans med en träpizzaspade. Läs produktbeskrivningen för att förstå hur en pizzasten kan höja kvaliteten på dina bakverk!

Utforska vårt sortiment av bak- och bakverkstillbehör till konkurrenskraftiga priser, komplett med gratis hemleverans. Handla allt du behöver i köket på bara några minuter på vår onlineplattform. Vi inbjuder dig att bläddra igenom vår kollektion och njuta av rabatter för våra lojala kunder. Med vår hjälp kommer du säkert att bli en mästerbagare!