• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Sütés és péksütemény-készítés

Bizonyítani fogjuk, hogy a sütés és péksütemények mindenkinek valók! Ebben a szakaszban olyan termékeket és konyhai eszközöket találsz, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy finom kenyeret süss, és igazán olasz minőségű pizzát szolgálj fel. Csak nézz körül.

A sütemények készítése magas minőségű hozzávalókkal kezdődik. Megvásárolhatod a legfinomabb száraz sütőélesztőt - 100 g Biowintől online áruházunkban. A praktikus műanyag kanál száraz árukhoz segít neked a pontos mennyiségek lemérésében. Ne felejtsd el felszerelni magadat a professzionális konyhai hőmérővel, amely alkalmas sütéshez, füstöléshez és főzéshez - hőmérsékleti tartománya 0-120°C között van, különböző méretekben kapható. Ez az alapvető eszköz lehetővé teszi a tészta hőmérsékletének pontos és gyors ellenőrzését sütés közben. Az eszköz felbecsülhetetlen segítség a tökéletesség biztosításában minden alkalommal. Erősen ajánljuk kiváló minőségű, kerek vagy négyzet alakú pizzasütő kerámia követ, fából készült pizza lapáttal. Olvasd el a termékleírást, hogy megértsd, hogyan emelheti meg a pizzakő a sült finomságok minőségét!

Fedezd fel sütéshez és péksüteményekhez kínált versenyképes árú kiegészítőinket, ingyenes házhozszállítással. Vásárolj meg mindent, amire a konyhában szükséged van, csak néhány perc alatt online platformunkon. Meghívunk téged, hogy böngészd át kollekciónkat, és élvezd a hűséges vásárlóinknak szóló kedvezményeket. Segítségünkkel biztosan a sütemények mestere leszel!