• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Coacerea și patiseria

Vom demonstra că coptul și produsele de patiserie sunt pentru toată lumea! În această secțiune veți găsi produse și ustensile de bucătărie care vă vor permite să coaceți pâine delicioasă și să serviți pizza cu adevărat de calitate italiană. Aruncați doar o privire în jur.

Cofetăria începe cu ingrediente de înaltă calitate. Puteți achiziționa cea mai bună drojdie uscată pentru brutari - 100 g de la Biowin în magazinul nostru online. Lingura practică de plastic pentru produse uscate vă va ajuta să măsurați cantitățile precise. Nu uitați să vă echipați cu un termometru culinar profesionist, potrivit pentru prăjit, afumat și gătit - cu un interval de temperatură de la 0 la 120°C, disponibil în diferite dimensiuni. Acest instrument esențial vă va permite să monitorizați temperatura aluatului în timpul coacerii cu precizie și rapiditate. Este un ajutor inestimabil pentru a asigura perfecțiunea de fiecare dată. Vă recomandăm cu căldură piatra de copt pentru pizza rotundă sau pătrată, însoțită de o spatulă din lemn pentru pizza. Citiți descrierea produsului pentru a înțelege cum o piatră pentru pizza poate îmbunătăți calitatea prăjiturilor dumneavoastră coapte!

Explorați gama noastră de accesorii pentru copt și patiserie oferite la prețuri competitive, complete cu livrare gratuită la domiciliu. Cumpărați tot ce aveți nevoie în bucătărie în doar câteva minute pe platforma noastră online. Vă invităm să răsfoiți colecția noastră și să vă bucurați de reduceri pentru clienții noștri loiali. Cu ajutorul nostru, veți deveni cu siguranță un maestru cofetar!