• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Coacerea și patiseria

Vom demonstra că coacerea este pentru toată lumea! În această secțiune veți găsi produse și ustensile de bucătărie care vă vor permite să coaceți pâine delicioasă și să serviți pizza cu adevărat de calitate italiană. Uită-te în jur și vezi.

Torturile de coacere incep cu ingrediente de calitate. Puteți cumpăra cea mai bună drojdie de brutărie uscată - 100 g de la Biowin de la magazinul nostru online. Scara practică din plastic pentru produsele uscate vă va ajuta să măsurați cantitățile potrivite de materiale. De asemenea, ar trebui să vă dotați cu termometrul culinar profesional pentru prăjire, fumat, gătit - interval de temperatură 0-120 ° C, disponibil în diferite dimensiuni. Acest instrument excelent vă va permite să măsurați temperatura aluatului în timpul coacerii într-un mod rapid, convenabil și exact. Acest lucru v-ar putea ajuta să corectați o greșeală instantaneu. Vă recomandăm piatră ceramică de înaltă calitate, rotundă sau pătrată, cu o coajă de pizza. Consultați descrierea produsului și vedeți singur, cum o piatră de pizza ar putea îmbunătăți calitatea delicateselor tale coapte!

Oferim accesorii de coacere la prețuri rezonabile, cu livrare gratuită la domiciliu. Puteți cumpăra tot ce aveți nevoie în bucătărie în câteva minute în magazinul nostru online. Vă invităm să răsfoiți oferta noastră și să profitați de reducerile pentru clienții obișnuiți. Veți deveni cu siguranță un brutar campion alături de noi!

-10%
20.16 leu 22.40 leu
Promoția se încheie
Scara de plastic pentru produsele uscate - -10%
20.89 leu 23.21 leu
Promoția se încheie
Drojdie de pizza - 100 g - -10%
30.75 leu 34.17 leu
Promoția se încheie
-10%
112.00 leu 124.44 leu
Promoția se încheie
-10%
147.72 leu 164.12 leu
Promoția se încheie