• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Печене и сладкиши

Ще докажем, че сладкарството и печенето са за всеки! В този раздел ще намерите продукти и кухненски прибори, които ще ви позволят да приготвите вкусен хляб и да сервирате истинска италианска качествена пица. Просто разгледайте наоколо.

Изработката на торти започва с висококачествени съставки. Можете да закупите най-добрата суха пекарска мая - 100 грама от Biowin в нашия онлайн магазин. Удобната пластмасова лопатка за сухи стоки ще ви помогне да измерите точни количества. Не забравяйте да се снабдите с професионален кулинарен термометър, подходящ за печене, изпарение и готвене - с температурен обхват от 0 до 120°C, наличен в различни размери. Този важен инструмент ще ви позволи да следите температурата на тестото по време на печенето точно и бързо. Той е неоценима помощ за осигуряване на перфекцията всеки път. Ние настоятелно препоръчваме нашия висококачествен керамичен камък за пица, кръгъл или квадратен, заедно с дървена лопатка за пица. Прочетете описанието на продукта, за да разберете как камъкът за пица може да повиши качеството на вашите печени изкушения!

Изследвайте нашата гама аксесоари за печене и сладкарство, предлагани на конкурентни цени, с безплатна доставка до дома. Купете всичко, което ви е необходимо в кухнята, само за няколко минути на нашата онлайн платформа. Поканваме ви да разгледате нашата колекция и да се възползвате от отстъпките за нашите верни клиенти. С наша помощ, със сигурност ще станете майстор пекар!

8.69 лв
10.89 лв