Печене и сладкиши

Ще докажем, че печенето е за всички! В този раздел ще намерите продукти и кухненски прибори, които ще ви позволят да печете вкусен хляб и да сервирате истински пица с италианско качество. Просто се огледайте и вижте.

Печенето на торти започва с качествените съставки. Можете да закупите най-добрата сушена хлебна мая - 100 г от Biowin в нашия онлайн магазин. Практичният пластмасов черпак за сушени стоки ще ви помогне да измерите точните количества материали. Трябва също така да се оборудвате с професионалния кулинарен термометър за печене, пушене, готвене - температурен диапазон 0-120 ° C, предлага се в различни размери. Този страхотен инструмент ще ви позволи да измервате температурата на тестото по време на печене по бърз, удобен и точен начин. Това може да ви помогне незабавно да коригирате грешка. Препоръчваме висококачественият керамичен камък за печене на пица с дървена кора за пица. Вижте описанието на продукта и се уверете сами, как един пица камък може да подобри качеството на вашите изпечени деликатеси!

Предлагаме аксесоари за печене на разумни цени с безплатна доставка до дома. Можете да пазарувате всичко необходимо в кухнята след няколко минути в нашия онлайн магазин. Каним ви да разгледате нашата оферта и да се възползвате от отстъпките за редовни клиенти. Определено ще станете шампион пекар при нас!