• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Leipominen ja leivonnaiset

Näytämme, että leipominen ja leivonnaiset ovat kaikille! Tässä osiossa löydät tuotteita ja keittiötarvikkeita, jotka mahdollistavat herkullisten leipien leipomisen ja aidon italialaisen laadukkaan pizzan tarjoilun. Katso ympärillesi.

Kakkujen leipominen alkaa laadukkailla raaka-aineilla. Voit ostaa hienointa kuivahiivaa - 100 g Biowinilta verkkokaupastamme. Kätevä muovilasta kuivatuotteille auttaa sinua mittaamaan tarkat määrät. Älä unohda varustautua ammattimaisella kokin lämpömittarilla, joka sopii paistamiseen, savustamiseen ja ruoanlaittoon - lämpötila-alueena 0-120°C, saatavana eri kokoisina. Tämä olennainen työkalu mahdollistaa taikinan lämpötilan tarkkailun paistamisen aikana tarkasti ja nopeasti. Se on korvaamaton apu täydellisyyden varmistamiseksi joka kerta. Suosittelemme lämpimästi huippulaatuista pyöreää tai neliskanttista pizzaa leivontakiviä yhdistettynä puisella pizzalapiolla. Lue tuotekuvaus ymmärtääksesi, kuinka pizzakivi voi nostaa leivottujen herkkujesi laatua!

Tutustu kilpailukykyiseen hintaan tarjoamaamme leivonnais- ja leivonnaislisävarusteiden valikoimaan, jossa on ilmainen kotiinkuljetus. Osta kaikki, mitä tarvitset keittiössäsi vain muutamassa minuutissa verkkosivustomme kautta. Kutsun sinut selaamaan kokoelmaamme ja nauttimaan uskollisille asiakkaillemme tarjoamistamme alennuksista. Apumme avulla sinusta varmasti tulee mestarileipuri!