• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Pečenje i peciva

Dokazat ćemo da je pečenje za sve! U ovom ćete dijelu pronaći proizvode i kuhinjske potrepštine koji će vam omogućiti ispeći ukusni kruh i poslužiti doista italijansku pizzu. Samo se osvrni i vidi.

Pečenje kolača započinje s kvalitetnim sastojcima. Možete kupiti najbolji sušeni pekarski kvasac - 100 g od Biowina u našoj internetskoj trgovini. Praktična plastična posuda za sušenu robu pomoći će vam da izmjerite prave količine materijala. Također se opremite profesionalnim kulinarskim termometrom za pečenje, pušenje, kuhanje - temperaturni raspon 0-120 ° C, dostupan u različitim veličinama. Ovaj sjajni alat će vam omogućiti da mjerite temperaturu tijesta tijekom pečenja na brz, zgodan i precizan način. Ovo bi vam moglo pomoći da odmah ispravite pogrešku. Preporučujemo vam visokokvalitetni, okrugli ili kvadratni keramički kamen za pečenje pizze s drvenom kore za pizzu. Pogledajte opis proizvoda i uvjerite se sami kako bi kamen pizza mogao poboljšati kvalitetu vaših pečenih delicija!

Nudimo pribor za pečenje po povoljnim cijenama uz besplatnu dostavu na kuću. Možete kupiti sve što vam treba u kuhinji za nekoliko minuta u našoj internetskoj trgovini. Pozivamo vas da pregledate našu ponudu i iskoristite popuste za stalne kupce. Sigurno ćete postati šampion pekara kod nas!

-10%
4.08 4.54
Promocija završava
Plastična posuda za suhu robu - -10%
4.56 5.06
Promocija završava
Kvasac za pizzu - 100 g - -10%
6.23 6.92
Promocija završava
-10%
22.68 25.20
Promocija završava
-10%
29.91 33.24
Promocija završava