Baking dan pastri

Kami akan membuktikan bahawa baking adalah untuk semua orang! Dalam bahagian ini anda akan menemui produk dan perkakas dapur yang akan membolehkan anda membakar roti yang lazat dan menyajikan pizza yang berkualiti tinggi di Itali. Lihat sahaja dan lihat.

Kek baking bermula dengan bahan-bahan yang berkualiti. Anda boleh membeli yis roti bakar yang terbaik - 100 g dari Biowin di kedai online kami. Serbuk plastik praktikal untuk barang kering akan membantu anda mengukur jumlah bahan yang betul. Anda juga harus melengkapkan diri anda dengan termometer Kuliner profesional untuk memanggang, merokok, memasak - julat suhu 0-120 ° C, tersedia dalam pelbagai saiz. Alat hebat ini akan membolehkan anda mengukur suhu doh semasa membakar dengan cepat, mudah dan tepat. Ini boleh membantu anda membetulkan kesilapan dengan serta-merta. Kami mencadangkan batu seramik yang berkualiti tinggi, bulat atau persegi dengan batu pizza kayu. Semak penerangan produk dan lihat sendiri, bagaimana batu pizza boleh meningkatkan kualiti makanan panggang anda!

Kami menawarkan aksesori penaik pada harga yang berpatutan dengan penghantaran rumah percuma. Anda boleh membeli-belah untuk semua yang anda perlukan di dapur dalam beberapa minit di kedai online kami. Kami menjemput anda melayari tawaran kami dan mengambil kesempatan daripada diskaun untuk pelanggan biasa. Anda pasti akan menjadi tukang roti bersama kami!