• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Yleislannoitteet

Yleislannoitteet tyydyttävät kaikkien puutarhan, parvekkeen ja huonekasvien tarpeet. Kun etsit tapaa täyttää vihreiden ystäviesi ravitsemustarpeet yhdellä tuotteella, löydät täältä täydellisen ratkaisun.

Verkkopuutarhakaupassamme on valikoima yleislannoitteita, mukaan lukien nitrokalkki, ammoniumnitraatti ja kaliumnitraatti, jotka ovat erityisen hyödyllisiä sekä hyöty- että koristekasvien istutukseen. Tarjoamme myös dolomiittia, välttämätöntä tuotetta kalkitukseen. Niille, jotka mieluummin eivät mittaa ravinteita itse, valikoimastamme löytyy monikomponenttilannoitteita, kuten Yleislannoite Hortifoska (fosfori-kaliumlannoite puutarhakasveille), Substral Osmocote ja Biopon Yleislannoite.

Lisäksi suosittelemme poikkeuksellista Ogród-Start kuivaa, rakeista lantaa, joka on välttämätön maaperille, joilla on humuspula. Jos etsit innovatiivisempia ratkaisuja, saatat olla kiinnostunut AquaGel Water Storagesta. Tämä hydrogeeli lisää maan vesikapasiteettia, parantaa ilmastointia ja auttaa suojaamaan herkkiä kukkia ja vihanneksia kuivumiselta.

Tiesitkö, että tämä on vain lyhyt esitys laajasta valikoimastamme? Tutustu myös muihin osastojemme tuotteisiin. Muista, että ostaessasi meiltä ostat aina luotettavista lähteistä peräisin olevia lannoitteita. Hankimme tuotteemme luotettavilta toimittajilta, jotka tarjoavat meille huippulaatuisia tuotteita sekä kotimaisilta että kansainvälisiltä valmistajilta. Näillä lannoitteilla varmistetaan erinomaiset tulokset. Panosta rehevään kukintaan ja runsaisiin satoihin - tee tilaus ja anna meidän hoitaa loput. Hyvää shoppailua!

8.44