Baja serba guna

Baja serba guna memenuhi keperluan semua tanaman kebun, balkoni dan rumah. Sekiranya anda berusaha memenuhi keperluan pemakanan rakan hijau anda dengan hanya satu produk, anda akan menjumpainya di sini.

Kedai taman dalam talian kami menawarkan baja komponen tunggal, seperti nitrochalk, ammonium saltpetre dan potassium nitrat, yang sangat berguna semasa menanam tanaman yang boleh digunakan dan hiasan. Anda juga akan menemui dolomit di sini. Produk ini sangat diperlukan untuk pengapuran. Sekiranya anda ingin mengelakkan pengambilan nutrien sendiri, pilih salah satu baja multikomponen kami: Hortifoska Serbaguna (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun), Osmocote Substral dan baja Serbaguna Biopon pasti sesuai dengan tugasnya.

Kami juga mengesyorkan kotoran Ogród-Start yang dikeringkan dan dikisar, yang sangat diperlukan di tanah yang menunjukkan kekurangan humus. Sekiranya anda lebih suka penyelesaian yang lebih inovatif, anda mungkin mendapati Penyimpanan Air AquaGel menarik - hidrogel ini meningkatkan kapasiti air tanah, memastikan pengudaraan yang lebih baik dan melindungi bunga dan sayur-sayuran sensitif dari kemarau.

Adakah anda tahu bahawa ini hanya sebahagian kecil dari tawaran kami? Kenali produk dari jabatan lain juga. Dan ingat, bahawa anda selalu membeli baja dari sumber yang dipercayai di kedai kami. Kami mempunyai pembekal tetap, yang memberi kami produk dari pengeluar domestik dan asing terbaik. Baja ini memastikan hasil pembajaan yang sangat baik. Melabur dalam banyak tanaman berbunga dan kaya - buat pesanan dan kami akan menguruskan selebihnya. Mari pergi membeli belah!

There are no products in this section